Kunstbeurs

Lily Besselink

Met m’n handen iets creëren heeft altijd mijn voorkeur gehad. Handwerken in diverse vormen en technieken lag me altijd. Vanaf 2002 begon ik de klei en steen te ontdekken. Inmiddels heeft Raku en andere stooktechnieken mijn voorkeur.

Tineke Lemmens

Tineke werkt het liefst in een mix van verschillende technieken, m.n. inkt, aquarel, collage en grafiek. Toeval is een factor die Tineke graag toelaat in haar werk; vaak ontstaan al doende de meest interessante dingen die je nooit helemaal van tevoren zo zou kunnen bedenken.

Laura Knipsael

Laura is een duurzaam fashion fotografe. Ze werkt graag aan projecten of met merken samen die een voorliefde hebben voor de natuur en de mensheid. Haar doel is om de artistieke tak meer toegankelijk te maken in de commerciële fotografie.

Cassidy Maclear

Cassidy is een kunstschilder en schrijfster. In 2020 schreef ze ‘a Love Letter to Colour’, haar werken uit deze serie zijn te zien op de kunstbeurs in Ligne.

Veerle van Esser

Veerle specialiseert zich in het maken van beeldend keramisch werk en fotografie. Ze laat zich bewegen door haar innerlijke belevingswereld, de werken die ze maakt zijn een verlengstuk van de emoties die ze ervoer.

Tanja Theunissen

Tanja is in 2017 gevallen voor de graal techniek. Dit is een glas techniek die rond 1916 in Zweden is ontstaan. Het design wordt gegraveerd of geslepen in een laag gekleurd glas. Daarna wordt de graal omhuld in een laag doorzichtig glas. Waarna het geheel een beetje wordt opgeblazen.

Marjolène van Cleef

Schilderen is voor mij een uitlaatklep, dé ultieme manier om volledig te kunnen ontspannen. Inspiratie haal ik vooral uit observatie van mens en natuur. Ik schilder bloemen, dieren, landschap en ook portret. Meestal realistisch of figuratief en ik maar daarbij gebruik van acryl en/of olieverf.

Yvonne Taks

Yvonne schildert vooral figuratief maar ook abstract en probeert deze op een vrije manier te plaatsen op het doek. Kleuren zijn erg belangrijk en vaak zijn onderwerpen mens en dier.

Brigitte Oostelbos

In de loop der tijd heb ik mezelf autodidact ontwikkeld in verschillende stijlen. Schilderen is een manier om mijn gevoelens over te dragen aan het publiek.

Praktische informatie kunstbeurs

De kunstbeurs is vanaf zaterdag 25 juni t/m donderdag 30 juni dagelijks te bezoeken tussen 11:00 - 17:00 uur in de hal van Ligne 5, voor de ingang van Museum De Domijnen. Breng voor de volledige ervaring ook een bezoek aan de kunstroute.

Bezoek kunstroute
aan het zoeken...