Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk verbindt én verrijkt cultuur!

Dit is het motto van De Domijnen dat geldt voor het grote aanbod in vrijwilligerswerk dat binnen onze multidisciplinaire culturele organisatie gedaan kan worden. Het vrijwilligerswerk leidt tot nieuwe contacten, participatie in de samenleving en vooral ook tot leuke bezigheden en uitdagingen. Daarnaast draagt het ook bij aan de verrijking van het culturele leven waaraan vele mensen plezier beleven. De vrijwillige handen zorgen ervoor dat het huidige culturele aanbod kan worden voortgezet.

Op zoek naar vrijwilligerswerk in de cultuursector en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak jij het verschil?

Voor wie?

Iedereen is welkom om bij De Domijnen vrijwilligerswerk te komen doen.
Meer informatie >

Wat biedt De Domijnen vrijwilligers?

Vrijwilligerswerk neemt een belangrijke rol in binnen onze multidisciplinaire culturele organisatie. De Domijnen wil er dan ook voor zorgen dat alles goed geregeld is voor haar vrijwilligers.
Meer informatie >

Mogelijke vrijwilligerswerkzaamheden bij De Domijnen

We hebben een opsomming gemaakt van mogelijke vrijwilligerswerkzaamheden bij De Domijnen. Voor deze werkzaamheden zijn we (bijna) altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Meer informatie >

Gedragscode

Voor vrijwilligers is een gedragscode van toepassing.
Download de gedragscode >

Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk bij De Domijnen? Ger Hubens, coördinator vrijwilligers, vertelt je graag over de mogelijkheden: ger.hubens@dedomijnen.nl of 088-5995676.

aan het zoeken...