Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Verhuur

Sociaal-culturele zaalhuur bij De Domijnen

Heb je er al eens aan gedacht om een ruimte in het Toon Hermans Theater of een ruimte in een ander gebouw van De Domijnen te huren? Hieronder vind je alle informatie op een rijtje. De aangeboden ruimtes zijn geschikt voor het houden van kleine tot grote evenementen of als vergaderruimte.

Sociaal cultureel tarief

Het sociaal-cultureel tarief is alleen van toepassing als je amateurvereniging/-stichting gevestigd is in de gemeente Sittard-Geleen. Geldt dit niet voor jouw vereniging of stichting? Dan gelden andere voorwaarden. Neem contact met ons op voor een op maat gesneden voorstel via: verhuur@dedomijnen.nl.

Stuur voor aanvragen of informatie over sociaal-culturele verhuur bij De Domijnen een e-mail naar verhuur@dedomijnen.nl. Ook kun je het contactformulier op elke afzonderlijke pagina van de zaal of ruimte gebruiken.

Zakelijke huur

De zalen en ruimtes kunnen ook zakelijk gehuurd worden. Voor meer informatie over zakelijke huur, kun je contact opnemen met verhuur@dedomijnen.nl.

 

Zaalhuur mogelijkheden:

 

Atelier Erfgoedcentrum

Kapittelstraat 6, 6131 ER Sittard

Het Atelier bevindt zich in het Erfgoedcentrum De Domijnen aan de Kapittelstraat in Sittard. Sociaal-cultureel tarief in overleg. De ruimte heeft diverse mogelijkheden en wordt vaak gebruikt voor het houden van creatieve workshops. Er is ruimte voor ongeveer 20 tot 30 personen, afhankelijk van de te houden activiteit. Voor zakelijke huur (dus niet-sociaal culturele huur) gelden andere tarieven. Neem contact op.

Ruimte Leeswinkel

Meerdere leeswinkels

De Domijnen heeft verschillende Leeswinkels in de regio. Bijvoorbeeld in de plaatsen Beek, Born, Echt, Geleen en Stein. In deze Leeswinkels kan ruimte gehuurd worden voor maatschappeljke en sociale activiteiten. Sociaal-cultureel tarief in overleg. De beschikbare ruimte verschilt per Leeswinkel. Neem bij interesse contact op. Voor zakelijke huur (dus niet-sociaal culturele huur) gelden andere tarieven. Neem contact op.

Atelier Ligne

Ligne 2, 6131 MT Sittard

Het Atelier bevindt zich in Ligne Noord, in het zelfde pand als de Zuyd Hogeschool. Sociaal-cultureel tarief in overleg. De ruimte heeft diverse mogelijkheden en wordt vaak gebruikt voor het houden van creatieve workshops. Er is ruimte voor ongeveer 30 tot 40 personen, afhankelijk van de te houden activiteit. Voor zakelijke huur (dus niet-sociaal culturele huur) gelden andere tarieven. Neem contact op.

Erfgoedzaal

Kapittelstraat 6, 6131 ER Sittard

De Erfgoedzaal bevindt zich in Erfgoedcentrum De Domijnen aan de Kapittelstraat in Sittard. Sociaal-cultureel tarief in overleg. De ruimte heeft diverse mogelijkheden. Er staat geen vast meubilair. Er is ruimte voor ongeveer 50 stoelen of tafels met ongeveer 30 stoelen. Voor zakelijke huur (dus niet-sociaal culturele huur) gelden andere tarieven. Neem contact op.

Kleine of grote Filmzaal (Filmhuis De Domijnen)

Ligne 3, 6131 MT Sittard

Vergaderruimte – De Stijlkamer (Bibliotheek Ligne)

Ligne 2, 6131 MT Sittard

Huur de vergaderruimte / Stijlkamer van Bibliotheek De Domijnen. Sociaal-cultureel tarief in overleg. Wil je gebruik maken van catering? Dan ontvang je hiervoor een aanvullende offerte. Voor zakelijke huur (dus niet-sociaal culturele huur) gelden andere tarieven. Neem contact op.

 

 

 

aan het zoeken...