Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Verhuur

Sociaal-culturele verhuur bij De Domijnen

Een van de doelstellingen van De Domijnen als cultuurorganisatie is de verbinding met en facilitering van de amateurkunstwereld (Ondernemingsplan 2015-2018 – Dichter bij mensen). Onderdeel daarvan is om de locatie Schouwburg De Domijnen meer bereikbaar te maken voor de amateurkunsten. De prijsstelling was van dien aard dat het huren van de verschillende zalen voor maar een klein deel van de amateurkunsten mogelijk was. Naast de commerciële verhuur van de Schouwburgzalen door Van Melick Partycatering, willen we als De Domijnen nog meer accent leggen op de sociaal-culturele verhuringen aan diverse amateurverenigingen en -organisaties in de regio Sittard-Geleen. Om dit beleid goed uit te dragen, is een eenduidig, eenvoudig en laag basistarief samengesteld.

Mogelijkheden voor verhuur

De Domijnen heeft verschillende huurmogelijkheden binnen de locatie Schouwburg De Domijnen:

Aanvullende voorwaarden:

1. Als een amateurvereniging de Grote zaal één dag huurt (’s ochtends opbouw, ’s middag generale repetitie, ’s avonds uitvoering), geldt het tarief voor één dag. Indien echter de dag voorafgaand aan de verhuring, er al materialen gebracht en opgebouwd worden op het toneel, dan wordt een tweede dag tegen hetzelfde tarief in rekening gebracht.

2. Het tarief omvat het gebruik van alle in de schouwburg aanwezige materialen, zoals licht, geluid, orkest-’kamer’, etc.

3. Waar de schouwburg extra materialen voor de bespeler/gebruiker moet inhuren (bijvoorbeeld een extra grote beamer), worden deze materialen tegen kostprijs in rekening gebracht.

4.Schoonmaak van de ruimte(s) die verhuurd is/zijn wordt niet extra in rekening gebracht. Uitzondering zijn grootschalige evenementen als bijvoorbeeld Carnaval omdat na dit type evenementen de schouwburg grondig moet worden schoongemaakt. In dit soort gevallen worden de extra schoonmaakkosten vooraf met de huurder besproken.

Contact

Aanvragen voor deze sociaal culturele verhuur kunnen via de mail gedaan worden naar verhuur@dedomijnen.nl.

 

 

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.