Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Verenigingen

Een van de doelstellingen van De Domijnen is het maken van verbindingen met de amateurkunsten. Dat zal deze zomer in een speciale vorm zijn beslag krijgen: we openen dan het virtuele serviceloket cultuurparticipatie. Op die nieuwe website (die gekoppeld zal worden met deze site) kunnen amateurkunstverenigingen (muziek, dans, beeldende kunst, fotografie, theater, etc.) en individuele amateurkunstenaars elkaar ontmoeten, hun vereniging of persoon promoten, hun werk laten zien/horen en zelf georganiseerde evenementen onder de aandacht brengen van velen. Ook de sector Erfgoed (cultuurhistorie, volkscultuur, religieus erfgoed, etc.) komt uitgebreid aan bod. Alles met maar één doel: de cultuurparticipatie van de amateurkunsten vergroten.

De site bestaat uit een aantal onderdelen waarvan de actuele agenda (evenementen) en de eigen presentatiepagina twee belangrijke zijn. Verenigingen krijgen een eigen login op de site en worden opgeroepen om hun pagina (wie, wat, waar, wanneer en hoe) zelf bij te houden. Zo vormt deze informatie als het ware een gids waarin de liefhebber kan opzoeken waar hij of zij zich bij kan aansluiten. Daarnaast vindt u informatie over de Week van de Amateurkunst en het Open Podium, maar ook over ondersteunende organisaties, subsidies en fondsen en accommodaties. En er komt een soort marktplaats voor verenigingen waar vraag en aanbod uitgewisseld kunnen worden.

Het serviceloket cultuurparticipatie (amateurkunsten) wordt na de vakantie gelanceerd en wordt ondersteund door een communicatiecampagne. Het succes staat of valt natuurlijk met de actieve participatie van de amateurkunstsector. Binnenkort ontvangt u hier volop informatie over.

Wilt u nu al iets weten? Mail dan met projectmanager Coen Aarts: coen.aarts@dedomijnen.nl

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.