Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Kinderkunstgalerie

zaterdag 14 oktober 11.00 uur t/m zondag 22 oktober 17:00 uur
kinderkunstgalerie

Zet je eerste stappen als verzamelaar

Tijdens de herfstvakantie is er in Museum De Domijnen aan de Kapittelstraat (in de atelierruimte) een speciale Kinderkunstgalerie voor kinderen tot 18 jaar. Je kunt er de eerste stappen zetten als verzamelaar van professionele kunst. Of gewoon kijken naar wat jij leuk vindt.

In de Kinderkunstgalerie hangen zo’n 60 originele werken van circa 30 (inter)nationale kunstenaars. Het is zeer divers werk; van abstract tot figuratief. Het is veelal grafiek in een beperkte oplage. Al het werk hangt er anoniem en is te koop. De Kinderkunstgalerie is NIET toegankelijk voor ouders. Kinderen kunnen er op hun gemak rondstruinen en eventueel het werk kopen dat zij het leukste of mooiste vinden. De werken zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Als je iets gekocht hebt, krijg je dat zo’n zes weken later thuis afgeleverd. Dan pas zie je van wie het werk is en wordt er ook iets over het werk uitgelegd.

De Kinderkunstgalerie is voor kinderen tot 18 jaar gratis te bezoeken. Ouders betalen wel de normale entree (voor het ander deel van het museum waar Econcvention is) of kunnen wachten in de hal van Ligne.

De Kinderkunstgalerie is onderdeel van: oktober kindermaand


Entree: gratis

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.