Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Kinderkunstgalerie

zaterdag 14 oktober 2017 11.00 uur t/m zondag 22 oktober 2017 17:00 uur
kinderkunstgalerie

Zet je eerste stappen als verzamelaar

Tijdens de herfstvakantie is er in Museum De Domijnen (van dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 17.00 uur) aan de Kapittelstraat (in de atelierruimte) een speciale Kinderkunstgalerie voor kinderen tot 18 jaar. Je kunt er de eerste stappen zetten als verzamelaar van professionele kunst. Of gewoon kijken naar wat jij leuk vindt.

In de Kinderkunstgalerie hangen zo’n 60 originele werken van circa 30 (inter)nationale kunstenaars. Het is zeer divers werk; van abstract tot figuratief. Het is veelal grafiek in een beperkte oplage. Al het werk hangt er anoniem en is te koop. De Kinderkunstgalerie is NIET toegankelijk voor ouders. Kinderen kunnen er op hun gemak rondstruinen en eventueel het werk kopen dat zij het leukste of mooiste vinden. De werken zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Als je iets gekocht hebt, krijg je dat zo’n zes weken later thuis afgeleverd. Dan pas zie je van wie het werk is en wordt er ook iets over het werk uitgelegd.

De Kinderkunstgalerie is voor kinderen tot 18 jaar gratis te bezoeken tijdens de reguliere tijden van het museum (dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot en met 17.00 uur). Ouders kunnen de tentoonstelling Verbinding – de reis van 700 tassen bezoeken (reguliere entreeprijs € 3,00) of wachten in de T-zone van het museum.

De Kinderkunstgalerie is onderdeel van: oktober kindermaand


Entree: gratis

Let op, deze activiteit is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

aan het zoeken...