Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

De Salon rondleiding

zondag 28 november 2021 14.00 - 15.00 uur - Museum Hedendaagse Kunst, Ligne 5, Sittard

Op zondag 28 november om 14:00 uur geeft curator Marjo Boesten een rondleiding door de expositie Landschap 2.1 van De Salon Sittard-Geleen.

De rondleiding is gratis op vertoon van een geldig museumentreebewijs.

De rondleiding is een onderdeel van het activiteitenprogramma van de expositie Landschap 2.1 van De Salon Sittard-Geleen. De Salon Sittard-Geleen is een tweejaarlijkse kunstmanifestatie waarbij werken van kunstenaars met Sittardse of Limburgse roots centraal staan. Het thema van deze editie is landschap, met als titel ‘Landschap 2.1’.

Over curator Marjo Boesten.
Geboren in Geleen op 25 juni 1954, woonachtig te Maastricht. Alumnus ABKM Maastricht lerarenopleiding en Beeldhouwen en Europees Keramisch Werkcentrum. Als kunstenaar en organisator heb ik installaties gemaakt in de bestaande natuurlijke omgeving. Met name op Buitengoed Vaeshartelt en Kruisdonk, De tuinen van Klevarie en de Universiteitstuinen Maastricht, het Drielandenpunt Vaals en het Indenproject, Schloss Burgau in Duren, Kasteel Buggenum en de open tuinen in Eysden. Naast deze installaties is er driedimensionaal werk ontstaan, al dan niet in opdracht, maar ook schilderijen en werken op papier met fotografie als verbindende factor. Als docent ben ik verbonden aan Vrije Academie Parkstad.

Vergeet je coronatoegangsbewijs (QR code) en je ID kaart niet.


Entree: gratis (normaal)

aan het zoeken...