Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Nieuwe tentoonstelling op komst: TIJDSBEELDEN

publicatiedatum:
maandag 31 december
La Vache - TIJDSBEELDEN

TIJDSBEELDEN, beelden en gedichten

Op 27 januari 2019 opent de nieuwe expositie TIJDSBEELDEN in Erfgoedcentrum De Domijnen. Deze expositie van kunstenaar/dichter Frank Eerhart (Den Haag – 1948) combineert voorwerpen uit het verleden met het heden en beelden met poëzie. De expositie loopt tot en met 14 april en is van dinsdag tot en met zondag te bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur.

De expositie TIJDSBEELDEN toont assemblages en gedichten van Frank Eerhart. Eerhart werkt met objects trouvés, verdwaalde objecten die hun oorspronkelijke functie verloren hebben, maar die hem fascineren vanwege hun vorm, materiaal en geschiedenis. In deze expositie zijn Eerharts eigen beelden en gedichten gecombineerd met door hem gekozen museale objecten uit het depot van De Domijnen. Het thema Bewaard speelt een leidende rol in deze tentoonstelling.

Het centrale thema is: Bewaard. Verzamelen doen we van jongs af aan en sommige mensen houden hier nooit meer mee op. De expositie zal zo’n 60 van Eerharts eigen kunstwerken en 12 gedichten bevatten. Ook zijn er 30 werken uit het depot van De Domijnen te bezichtigen, deze zijn geselecteerd door Eerhart. Objecten uit het verleden die inspiratie vormen voor het heden.

Klik hier voor meer informatie.

eerdere berichten
aan het zoeken...