Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Nieuw: kortingskaart voor supporters en vrienden

publicatiedatum:
donderdag 1 september

Vrienden van De Domijnen vergroot de verbondenheid met de achterban

Per 1 september a.s. zal De Domijnen een nieuwe opzet lanceren voor haar vriendenclubs, mede om de verbondenheid met de achterban in de Westelijke Mijnstreek verder te vergroten. Naast vriendenclubs per interesseveld: theater, film, kunst & erfgoed, zal er ook een Supporterskaart gelanceerd worden die € 1,– of € 2,– korting geeft op film- en theatervoorstellingen, expositiebezoeken en lezingen van bekende schrijvers en andere cultuurmakers. Op deze manier maakt De Domijnen kunst en cultuur nog meer bereikbaar voor de inwoners van Sittard-Geleen en de Westelijke Mijnstreek.

De Supporterskaart zal € 17,50 op jaarbasis gaan kosten en levert al geld op na 9 bezoeken aan schouwburg, filmhuis, museum of een schrijversontmoeting, welke veelal in de nieuwe bibliotheek Ligne Sittard wordt georganiseerd. Daarnaast zal De Domijnen in de toekomst ook meer debat- en andersoortige culturele ontmoetingsavonden gaan organiseren. In de komende maanden zal de Supporterskaart en het vriendenlidmaatschap verder onder de aandacht worden gebracht.

De Vriendenclubs worden per interesseveld georganiseerd. Zo zijn er Vrienden Schouwburg De Domijnen, Vrienden van het Filmhuis De Domijnen en/of Vrienden van het Museum De Domijnen (Kunst- en erfgoed). Leden van een vriendenclub betalen € 25,– per kalenderjaar (combi’s zijn mogelijk) en in deze prijs zit de Supporterskaart begrepen. Daarnaast krijgen vrienden nog een aantal andere extra voordelen, zoals ontmoetingen met beeldende kunstenaars, historici, schrijvers, regisseurs, theatermakers, etc., kijkjes achter de schermen, rondleidingen en workshops. Bij de activiteiten zal ook nadrukkelijk rekening worden gehouden met ‘young professionals’ en andere jongere bezoekersgroepen. Meer informatie over de Vriendenclubs en de speciale Supporterskaart vindt u hier.

De eerste speciale activiteiten voor Vrienden zullen dit najaar nog worden georganiseerd na de opening van Ligne op 1 september a.s. Het lid zijn van een vriendenclub geeft niet alleen financiële en andere voordelen maar geeft ook de eigen verbondenheid aan met De Domijnen en de ambassadeursfunctie die daarbij hoort.

eerdere berichten
aan het zoeken...