Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
sluiten

Verwachte exposities

Historie & Archeologie 21 september 2019 t/m 19 januari 2020

Bruin, grijs of zwart?

'40 / '45 in diverse identiteiten

In september 2019 is het 75 jaar geleden dat Limburg werd bevrijd. Een goed moment om stil te staan bij de betekenis van oorlog, en dus ook bij die van vrede en vrijheid. Want het lijkt zoveel jaren later zo gewoon om in vrede en vrijheid te leven. Om je veilig te voelen. Om jezelf te kunnen zijn. Maar schuilt daarin nu juist niet het gevaar?

lees meer
Overige exposities 26 september t/m 2 november 2019

Sinti in Limburg

In Sinti in Limburg staat de geschiedenis van de Sinti centraal. Met behulp van beeldmateriaal wordt de oorsprong van de Sinti uit India belicht. De vervolging en uitroeiing van de Sinti tijdens de Tweede Wereldoorlog krijgt aan de hand van de lijsten van de gedeporteerden een naam en soms met foto’s een gezicht.

lees meer
Overige exposities 9 oktober t/m 12 november 2019

Quentin Blake

Quentin Blake maakte de betoverende en gruwelijk enge illustraties bij de boeken van Roald Dahl. Je kent zijn werk vast van Mathilda, De Griezels of De Reuzenkrokodil? Kom kijken hoe zijn ideeën uitwerkt tot meesterlijk illustraties.

lees meer
Overige exposities 19 t/m 27 oktober 2019

Kinderkunstgalerie

In een gedeelte van het Erfgoedcentrum (verboden is voor volwassenen!) hangen 60 originele werken van ongeveer 30 kunstenaars uit binnen- en buitenland. Spreekt iets je aan? Dan kun je het kopen voor een aantrekkelijke prijs.

lees meer
Hedendaagse Kunst 20 oktober 2019 t/m 16 februari 2020

Joseph Sassoon Semah

Being Touched by an Angel Just Before Birth

Dit najaar presenteert Museum De Domijnen een omvangrijke overzichtstentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – één van de meest veelzijdige, innovatieve en invloedrijke kunstenaars die Nederland rijk is en wiens werk slechts bij een klein publiek bekend is.

lees meer
aan het zoeken...