Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Exposities De Domijnen

De Domijnen toont vol nieuwsgierigheid, eigenzinnigheid en creativiteit de nieuwste ontwikkelingen in de internationale hedendaagse kunst en de geschiedenis van stad en streek. De ideale manier om iets te leren over de historie van de omgeving, steeds vanuit een nieuw perspectief. Maar ook om verwonderd te raken door verrassende hedendaagse kunst in oogstrelende presentaties. Om je bezoek nog rijker te maken, kun je deelnemen aan rondleidingen, lezingen en activiteiten. Daarnaast laat De Domijnen regelmatig kleine exposities zien in andere locaties van De Domijnen en in de openbare ruimte.

Overige exposities 14 januari t/m 11 februari 2020

Inktspotprijs 2019

Zoals elk jaar geeft Inktspot een fascinerend beeld van waar Nederland zich druk over heeft gemaakt. Veel Trump, veel Baudet, Frans Timmermans, dividendbelasting, Brexit en nog veel meer. De 100 tekeningen van dit jaar leggen stuk voor stuk de vinger op de zere plek. De herhaling is een kracht, het is fascinerend om te zien […]

lees meer
Hedendaagse Kunst 20 oktober 2019 t/m 16 februari 2020

Joseph Sassoon Semah

Being Touched by an Angel Just Before Birth

Dit najaar presenteert Museum De Domijnen een omvangrijke overzichtstentoonstelling van Joseph Sassoon Semah – één van de meest veelzijdige, innovatieve en invloedrijke kunstenaars die Nederland rijk is en wiens werk slechts bij een klein publiek bekend is.

lees meer
aan het zoeken...