Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

InBeeldPrijs

Week van de Amateurkunst

17 mei t/m 2 juni 2019

Overige exposities

Let op, deze expositie is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Ontdek de expositie van de InBeeldPrijs 2019 in Ligne. InBeeld is dé prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands en Belgisch Limburg. Dit jaar hebben kunstenaars die in hun vrije tijd beeldende kunst beoefenen een kunstwerk ingezonden rondom het thema ‘Sporen’.

De InBeeldPrijs expositie in Ligne toont het werk van amateurkunstenaars uit de Westelijke Mijnstreek die meedingen naar de InBeeld prijzen. Naast deze voorronde zijn er ook exposities in Venlo, Weert, Venray, Maastricht, Roermond en Tongeren (BE). Per voorronde is er een publieksprijs. Daarnaast beoordeelt een vakjury de werken op originaliteit, zeggingskracht, verbeelding van het thema en toegepaste techniek. Winnaars van de voorronden worden van 22 juni t/m 21 juli 2019 tentoongesteld tijdens de eindexpo in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Daarbij worden de winnaars van de InBeeld Prijs 2019 bekendgemaakt. De hoofdprijs is een geldbedrag van 250 euro.

DEELNEMERS AAN DE VOORRONDE IN SITTARD-GELEEN:
Inge Aerden, Jouk Boon, Noel Boonen, Els Broeren, Anja Dols, Truus Hacking- Beelen, Ingrid Henssen, Hella Hermans-Gouder de Beauregard, Margriet Hovener, Pien Jansen, Gabriëlle Kerkhofs, Fieny Keune-Leise, Ria Kleijkers, Loes Koch-Penders, Ronny Leinders, Corry Lemmens, Vincent Mathot, Jolanda Moes, Ingrid Nowak, Marjan van Oers, Brigitte Oostelbos, Marlou Opveld , René Packlé, Suzanne Pagen, Thea Pagen-Bour, Wiel Provaas, Marlies Renkens, Sylie Rölkens-Moers, José Ruppe, Nicole Seldenthuis, Mo Schoonbrood, Carolien Starrenburg, Irene Tolhuis, Corrie van Tuijl, Ronald Verveer, Marjo Vorstenbosch, Jenifer Watson en Ine van der Weyden.

PRIJSUITREIKING
Op zaterdag 25 mei om 15.30u worden in Ligne de prijswinnaars van de voorronde Westelijke Mijnstreek bekend gemaakt door wethouder cultuur Sittard-Geleen, Jos Bessems. Ook wordt de publiekspijs van deze voorronde uitgereikt.

Gratis toegang.

De InBeeldPrijs expositie wordt georganiseerd in samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg en maakt deel uit van de Week van de Amateurkunst Sittard-Geleen.

aan het zoeken...