Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten
Header-toon-je-kunst-2021

ONLINE Toon je Kunst

Win een podium voor jouw kunstwerk

13 april t/m 31 juli 2021

Overige exposities

Let op, deze expositie is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Een prominente plek op A0 formaat, midden in de stad. Heb jij een schilderij, grafisch ontwerp of foto die zo’n plek verdient? De Domijnen geeft 4 kunstenaars uit de regio de kans om een half jaar lang buiten geëxposeerd te worden op diverse momenten. Samen kleuren we de stad!

De ingezonden werken van kunstenaars worden tevens tentoongesteld in de online expositie Toon je Kunst.

Of je nu een beginnend, amateur- of professioneel kunstenaar bent, iedereen is welkom.


Zo doe je mee
– Maak een verticale foto van jouw kunstwerk, dit mag een schilderij, beeld, grafisch design, foto, graffiti-art etc. zijn.
– Meld je aan via de onderstaande button of www.toonjekunst.nl
– Je mag daarnaast je werk ook posten op je socials met #toonjekunst en #dedomijnendichtbij. Tag ons natuurlijk ook @dedomijnen, zodat we je deelname kunnen zien en delen.

Toon je Kunst - aanmeldknop

Laat je stem horen
Zowel het publiek als de jury mogen beide twee winnaars kiezen. De jury bestaat uit projectleider Coen Aarts van De Domijnen, kunstenaars Theresie Tholen en Irene Pfennings en Marcus deBie van GOMAD Urban Art Studio. Welk kunstwerk mag jouw stad kleur geven?

Toon je kunst - stemknop

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Hoffman Outdoor Media.

Algemene voorwaarden
1. Het werk dient van jezelf en origineel te zijn en mag geen directe kopie van een andere kunstenaar/kunstwerk zijn.
2. Het ingezonden werk dient zelfgemaakt te zijn en de auteursrechten mogen niet verkocht of weggegeven zijn aan derden.
3. Indien het een inzending betreft van een minderjarige dienen ouders of voogd toestemming te geven voor deelname.
4. De deelnemer dient een inwoner van de regio (Gemeente Sittard-Geleen, Born, Beek, Beekdaelen, Stein en Echt-Susteren) te zijn om te participeren in de wedstrijd. Elke deelnemer mag 1 kunstwerk indienen.
5. Door deelname aan de Toon je Kunst wedstrijd verleent de deelnemer het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van het beeld voor al het gebruik door de Domijnen. Hieronder vallen in ieder geval: de websites (www.toonjekunst.nl & www.dedomijnen.nl) en alle aanverwante sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn. De Domijnen is gerechtigd om het aangeleverde materiaal te gebruiken in al haar media en publicitaire uitingen, inclusief externe media.
6. Door de deelname verleent de deelnemer De Domijnen toegang voor het gebruik van het ingezonden beeld voor zowel de online expositie als de A0 posteractie.
7. De rechten met betrekking tot de ingezonden foto’s van de kunstwerken berusten bij de deelnemer, deze worden geen eigendom van De Domijnen.
8. De Domijnen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de ingestuurde foto’s.
9. Iedereen mag zijn/haar kunst insturen en posten, maar de uitingen mogen niet haatdragend zijn, oproepen tot geweld of kwetsend zijn voor anderen. Aanstootgevende foto’s worden gediskwalificeerd.
10. De Domijnen behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgave van redenen niet te plaatsen in de online expositie.
11. De wedstrijd kent 4 winnaars. De jury zowel als het publiek heeft het recht twee winnaars te selecteren.
12. Indien er sprake is van fraude kan een deelnemer worden gediskwalificeerd.
13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
14. De actie en inschrijving loopt van 13 april t/m 13 mei 2021, 23:59 uur. Er kan gestemd worden tot 31 mei 2021, 23:59 uur.
15. De 4 winnende kunstwerken zullen afwisselend te zien zijn van juni 2021 – november 2021 op de 6 A0 frames in het centrum van Sittard/ Geleen (locaties zijn Bergerweg, Laan van Algarve, Elisabeth van Barstraat, Leyenbroekerweg in Sittard en Dr. Nolenslaan, Rijksweg Zuid in Geleen). De posters worden afwisselend getoond met andere campagnes van derden. De Domijnen kan geen garanties geven over de precieze momenten waarop de posters zichtbaar zijn in de genoemde periode.
16. Om deel te kunnen nemen aan de online expositie vragen wij je om de volgende gegevens: Je naam, e-mail adres, de titel van je kunstwerk inclusief een beschrijving over je kunstwerk, dit is een onderdeel van de online expo. De deelnemer geeft hierbij De Domijnen toestemming deze gegevens te gebruiken voor de actie Toon je Kunst.
17. De Domijnen heeft het recht de algemene voorwaarden te updaten indien een belangrijke voorwaarde ontbreekt.

Voor overige opmerkingen en/of vragen mail: communicatie@dedomijnen.nl o.v.v. Toon je Kunst – Naam – Titel kunstwerk.

aan het zoeken...