Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Retteketet Letterpret

26 september t/m 25 oktober 2017

Overige exposities

Let op, deze expositie is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Werk van letter- én tekentalenten Tom Schamp, Joke van leeuwen, Wim Hofman en Harriët van Reek

Letters heb je in alle soorten en maten. In letters herken je ook vormen en figuren. Letters doen dromen en veranderen van appels in open monden van verbazing of van slangen in zeemeerminnen. Letters eisen de hoofdrol op in deze speelse tentoonstelling in Bibliotheek Ligne waarin prentenboeken en origineel werk van letter- én tekentalenten Tom Schamp, Joke van leeuwen, Wim Hofman en Harriët van Reek centraal staan.

Retteketet Letterpret is een tentoonstelling voor kinderen vanaf 5 jaar. Niet alleen om naar te kijken. Met de LetterPretRoute (5 tot 15 jaar) puzzel je gekke woorden, zoek je naar verborgen letters, ontwerp je je eigen letterbutton en kan je naar hartenlust spelen met letters. Deze tentoonstelling komt tot stand in samenwerking met Villa Verbeelding Hasselt. De expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek en vindt mede plaats in het kader van de Kinderboekenweek en de campagne Oktobermaand Kindermaand.

Bibliotheek Ligne is geopend maandag t/m woensdag en vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Donderdag van 8.30 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur en op koopzondagen van 12.00 tot 17.00 uur.

aan het zoeken...