Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten
InBeeld 2021 Identiteit De Domijnen

ONLINE InBeeld prijs 2021

Identiteit

1 t/m 30 juni 2021

Overige exposities

Let op, deze expositie is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

InBeeld, dat is dé prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands- en Belgisch-Limburg!

De InBeeld expositie die voor de regio Sittard-Geleen wordt georganiseerd door De Domijnen presenteert dit jaar 32 deelnemers. Na de eerdere InBeeld edities van 2016 en 2018 dit jaar een digitale tentoonstelling. Het thema voor dit jaar is ‘Identiteit‘.

 

Bekijk de online expositie hier

Iedereen van 12 jaar en ouder die niet-professioneel actief is als kunstenaar en woonachtig is in Nederlands- en Belgisch-Limburg (of bijvoorbeeld hier actief is via verenigingen, lesateliers en/of centra voor de kunsten) mag meedoen.

InBeeld is een samenwerking met de centra voor de kunsten in Genk, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard-Geleen, Tongeren, Venlo, Venray en Weert. Elke regio presenteert zijn eigen regionale voorronde.

Een vakjury beoordeelt de werken op originaliteit, zeggingskracht, verbeelding van het thema en toegepaste techniek. Winnaars van de voorronden worden in juli 2021 tentoongesteld tijdens een finale expositie (1 t/m 31 juli) in de ECI Cultuurfabriek te Roermond waarbij de winnaars van InBeeld 2021 bekend worden gemaakt. Ook is er per voorronde een publieksprijs.

InBeeld is de opvolger van de Alphons Winters Prijs, die tot 2015 werd uitgereikt.

Via de website van het Huis voor de kunsten Roermond zijn alle voorrondes van de deelnemende centra voor de kunsten te bewonderen. De voorronde voor De Domijnen/regio Sittard-Geleen staat de gehele maand juni online.

Ga naar de online expositie van Sittard-Geleen, bekijk alle exposities hier.

aan het zoeken...