Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten
Beelddenkers

Beelddenkers

Expositie afstudeerwerk Techniekcollege Sittard

19 t/m 27 januari 2018

Overige exposities

Let op, deze expositie is niet meer beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Expositie afstudeerwerk Techniekcollege Sittard

Beelddenkers is de titel en het thema van de expo rondom het afstudeerwerk van studenten van de opleiding Mediavormgeving en van de opleiding Signmaking van het Techniekcollege Zuid-Limburg (samenwerking Arcus en Leeuwenborgh) in Bibliotheek Ligne.

De feestelijke opening vindt plaats op 19 januari 2018 om 14.00 uur, verzorgd door studenten van de horeca-opleiding van het Arcus College.

Na weken van vaak letterlijk bloed, zweet en tranen laten de laatstejaarsstudenten graag hun beste werk aan u zien.

In Beelddenkers tonen de signmakers ontwerpen van reclame-uitingen die wij dagelijks om ons heen zien, zoals autobelettering, naamplaten en posters. De mediavormgevers laten creaties zien die een beeld geven van de vertaalslag van het verhaal van de klant naar de diverse communicatiekanalen zoals ontwerpen van huisstijlen, brochures en websites.

Het zijn werken die gezien mogen worden en waar studenten met recht trots op zijn. De expositie Beelddenkers geeft een beeld van de huidige stand van zaken van de sign- en vormgeverswereld en de relatie van de opleiding met het bedrijfsleven uit de regio. Deze opleidingen behoren al enkele jaren tot de top van de Nederlandse grafische opleidingen op mbo-niveau.

aan het zoeken...