Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Provinciale organisaties

Federatie van Limburgse mandoline verenigingen

Jaarlijks organiseert de Federatie van Limburgse Mandoline Verenigingen (FLMV) het mandolinefestival.

lees meer op de website

Fotobond Limburg

De doelstelling van de bond is het bevorderen van de creatieve fotografie in verenigingsverband.

lees meer op de website

Huis voor de Kunsten Limburg

Wij zijn een dienstverlenende organisatie die zich inzet voor de amateur- en professionele kunsten en het cultureel erfgoed in Limburg.

lees meer op de website

Koninklijk Nederlands Zangersverbond Limburg

De Limburgse mannenkorenwereld telt vele koren waarvan 72 mannenkoren die bij ons koepel zijn aangesloten. Zij hebben in totaal meer dan 3.000 leden die in het beoefenen van de amateurzang een geweldige hobby gevonden hebben.

lees meer op de website

Limburgse Bond van Muziekgezelschappen

De Limburgse Bond van Muziekgezelschappen is de provinciale overkoepelende organisatie voor de blaasmuzieksector in Limburg.

lees meer op de website

Limburgse Bond van Tamboerkorpsen

De LBT, is de provincial overkoepelende organisatie voor de tamboer-, fluit-, klaroen- en jachthoornkorpsen, de drumfanfares, slagwerkensembles en de dans- en twirlgroepen (majoretten).

lees meer op de website

Stichting Popmuziek Limburg

Stichting Popmuziek Limburg is er voor iedereen die zich in het Limburgse popveld beweegt (en zelfs daarbuiten). Zij moeten allen bij SPL terechtkunnen met vragen en problemen. Anderzijds hoopt het dat muzikanten, bands, podia, overheden enz. ons verrijken met hun kennis, ervaring en ideeën, zodat er gezamenlijk voor kan worden gezorgd dat Limburg een vruchtbare bodem blijft voor bands!

lees meer op de website

Toneelhuis LFA

Toneelhuis LFA (Limburgse Federatie voor Amateurtoneelverenigingen) is het thuis voor alle toneelmakers, -spelers en -liefhebbers in heel Limburg. Als provinciale koepelorganisatie voor amateurtoneel zetten wij ons sinds 1989 in om het Limburgse amateurtoneel te ondersteunen met raad en daad. Gevestigd in het Huis voor de Kunsten Limburg is Roermond onze uitvalsbasis om in heel Limburg actief te zijn voor het Limburgse amateurtoneel.

lees meer op de website

aan het zoeken...