Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Podia

Charles Eijckzaal Schouwburg De Domijnen

lees meer op de website

Forum Sittard

Het Forum Theater biedt in de grote zaal plaats aan 300 tot 350 zitplaatsen, bovendien 150 extra plaatsen op het balkon. Het 115 vierkante meter grote podium biedt ruim plaats en is geschikt voor de meeste acts.Toneel, muziekgezelschap, komedie, cabaret, orkest, band, zang/koor of andere podiumkunsten.

lees meer op de website

Grote Zaal Schouwburg De Domijnen

lees meer op de website

Kleine Zaal Schouwburg De Domijnen

lees meer op de website

Oude Salviuskerkje Limbricht

De stichting oude Salviuskerk organiseert concerten, tentoonstellingen, openstellingen en rondleidingen. In de regel is elke eerste zondag van de maand het kerkje op zondagmiddag van 14:00 uur tot 17:00 uur te bezichtigen.

lees meer op de website

Poppodium VOLT

Poppodium Volt staat voor open, veelzijdig, stoer en gastvrij! Iedereen is welkom om te genieten van de diversiteit binnen de popcultuur, maar ook om zelf een bijdrage te leveren aan het aanbod.

lees meer op de website

Sint-Janskluis Geleen

Sint Janskluis, anno 1699 is een van de weinige monumenten die Geleen rijk is. Gemeente Sittard-Geleen is eigenaar. De karakteristieke vorm van ‘ons’ monument is herkenbaar en wordt vaak gebruikt als waarmerk voor de wijk Kluis en Geleen.

lees meer op de website

Stg. Gruizenkerkje

Het Gruizenkerkje is te gebruiken voor vele kleinschalige activiteiten. Naast huwelijksvoltrekkingen of uitvaartdiensten is het kerkje een prachtige locatie voor muziekuitvoeringen, theatervoorstellingen, lezingen, presentaties, tentoonstellingen of seminars.

lees meer op de website

Stg. Mariapark Sittard

Het Mariapark is een voormalige kloostergang in het centrum van Sittard. Het complex is gelegen aan de Oude Markt, recht tegenover de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart en fungeerde als ontvangstruimte en rustplaats voor de bedevaartgangers die de basiliek bezochten. Tegenwoordig wordt het Mariapark gebruikt voor velerlei activiteiten en festiviteiten zoals tentoonstellingen, lezingen, concerten, recepties, burgerhuwelijken, diners enz. Daarbij wordt er uiteraard wel op toegezien dat het gebruik in overeenstemming is met het karakter en de historie van het gebouw.

 

 

lees meer op de website
aan het zoeken...