Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten
Ga terug naar het overzicht

Open Podium Tekstverslaafd

30 maart 2023

Open Podium ‘Tekstverslaafd’

De tweede editie

Tijdens de inloop (19:30 – 20:00 uur) zal er een optreden zijn van Ricardo Frederiks (voormalig Jeugdstadsdichter van Heerlen) en gitarist Fer Vissers.

Wat is ‘Tekstverslaafd’?
Tekstverslaafd is een open podium voor iedereen die zich, in welke vorm dan ook, met taal bezighoudt. Iedereen krijgt een podium, een plek om je talent te delen met de buitenwereld. Of je nu gedichten schrijft, rijmend of niet-rijmend, korte verhalen, proza, spoken word, liedjes, hiphop of elke andere vorm van taal: we vinden elkaar in onze gemeenschappelijke liefde voor taal en tekst.

We kijken niet naar leeftijd, naar ervaring, naar stijl. Nee, we luisteren met respect naar datgene wat jij geschreven hebt.  Heb je nog nooit voorgedragen? Geen probleem, zie dit als een podium waar je eindelijk die kans krijgt! En heb je al 50 jaar ervaring? Ook geen probleem, deel een stukje van die ervaring met de rest. Het doel is om te leren en inspireren.

Ga je liever op de muzikale tour, dan staat er een elektrische piano, gitaarversterker en microfoon voor je klaar. Begeleid je jezelf op gitaar, neem deze dan zelf mee.

Het zou mooi zijn om het podium te delen met zo veel mogelijk (lokaal) talent.

Delen wordt zeer gewaardeerd, spread the word! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Heb je vooraf al vragen? Neem dan contact met ons op via
serviceloket@dedomijnen.nl

 

Poppodium VOLT (Cafégedeelte)
20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
Entree vrij
aan het zoeken...