Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten
Ga terug naar het overzicht

Blaoze in Beeg on Tour (online concert)

25 juli 2021 t/m 8 augustus 2021

Op 25 juli luiden de muzikanten van Harmonie St. Cecilia Grevenbicht de zomer in met de tweede editie van het ensembleconcert: Blaoze in Beeg “on tour”.

Onder leiding van dirigenten Jos Simons, Jo Savelkoul, Ivo Linssen en Koen Cuijpers repeteert de harmonie op dit moment in 6 groepen, oftewel: ensembles. Elk ensemble heeft een eigen programma boordevol toffe muziek: van Mahler tot Michael Bublé, van Tico Tico tot Chariots of Fire, en van Pirates of the Caribbean tot Shostakovich!

De programma’s van de ensembles worden binnenkort professioneel opgenomen in de St. Willibrorduskerk in Obbicht. Op 25 juli, vanaf 11.00 uur, worden de optredens online uitgezonden. Kijk je mee? Heerlijk thuis op de bank, met de voetjes op tafel, of misschien zit je wel lekker in de tuin of lig je te dobberen in het zwembad – zolang je een internetverbinding hebt, kun je meegenieten!

Kaartjes voor de uitzending kosten €5 (per huishouden is 1 kaartje voldoende) en zijn te koop op de website van de harmonie (www.cecilia-online.nl/shop). Betalen kan gemakkelijk, snel en veilig via iDEAL. Koop je een kaartje voor de uitzending? Dan kun je tot 2 weken na deze datum de uitzending terugkijken. Je kunt de uitzending overal bekijken: in binnen- en buitenland, op je computer, laptop, tablet of telefoon.

Dave Culinair verzorgt bijpassende brunch
Het is mogelijk om bij je ticket een lekker brunch arrangement te bestellen, samengesteld in samenwerking met lokale ondernemer Dave Culinair. De brunch kost €9,95 per persoon en bestaat uit een heerlijke soep, een luxe belegd broodje én een mousse met slagroom.

Alle bestelde brunches in Grevenbicht, Papenhoven, Schipperskerk en Obbicht worden op zondagochtend 25 juli persoonlijk langsgebracht door leden van de harmonie! Woon je niet in Grevenbicht of Obbicht, maar wil je toch genieten van de brunch? Dan kunnen jullie deze op zondag 25 juli, tussen 10.00-11.00 uur ophalen in de winkel van Dave Culinair (Raadhuisstraat 26, Grevenbicht).

Online
11:00
5 euro
aan het zoeken...