Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluiten

Vacature Marketeer Filmhuis

Cultuurbedrijf De Domijnen uit Sittard is volop in beweging. Daarom vinden we het hoog tijd om de inhoud en de dynamiek van ons cultuuraanbod voorop te zetten: film, theater, muziek, beeldende kunst, beeld en boek, informatie en educatie, (digitale) geletterdheid en (een leven lang) leren. Dat doen we met onze met onze ‘huizen’: Toon Hermans Theater, Poppodium Volt, Filmhuis, Museum (Hedendaagse Kunst en Erfgoedcentrum) en Bibliotheek. En niet te vergeten met een stevige afdeling Educatie.

Om die verfrissing en vernieuwing te onderstrepen zetten we onze cultuurhuizen prominenter in de etalage. Het eerste zichtbare voorbeeld van die beweging was in 2021 de transitie van Schouwburg De Domijnen naar Toon Hermans Theater. Die naam werd in no-time een ‘merk’ waar de hele stad trots op is. Zo krijgen in de loop van 2023 alle huizen een eigen identiteit. We maken daarmee onze belofte aan de stad beter zichtbaar.

Ga jij ons helpen om onze (cultuur)merken verder uit te bouwen? Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe marketing collega’s. We lichten de vacature Marketeer Filmhuis hieronder toe.

Marketeer Filmhuis (24 uur)

Filmhuis De Domijnen (binnenkort: Filmhuis Zicht) is ontstaan uit liefde voor cinema en heeft de ambitie een huiskamer te zijn waar iedereen met diezelfde liefde en nieuwsgierigheid voor een ruime blik op de wereld terecht kan. Het geeft ruimte aan maatschappelijke thematieken en creëert verbindingen door middel van film. Ons filmhuis is een plek waar verhalen samenkomen. Bekende en onbekende verhalen, van ver en van dichtbij. In woord, en vooral in beeld. Een plek waar je kunt ontspannen en ontmoeten, ontdekken en verdiepen. We willen de nieuwste en betere films als eerste laten zien. Films die verrassen, durven, strelen en leren. We verleiden tot een bredere blik. Het filmhuis wil een podium zijn voor talent, een thuis voor bezoekers en vrijwilligers. Een inclusieve plek met maatschappelijke ambitie, waar we cinema inzetten om het gesprek met elkaar op gang te brengen.

Het Filmhuis heeft twee zalen en is gevestigd in Ligne, Sittard, waar ook het Museum De Domijnen (Hedendaagse Kunst), Bibliotheek Sittard De Domijnen en Hogeschool Zuyd gevestigd zijn.

Wij zoeken een enthousiaste collega die zorgdraagt voor de marketing en communicatie van onze activiteiten (o.a. filmvoorstellingen, events, filmeducatie & specials) zodat we filmliefhebbers én een nieuw publiek (blijven) bereiken.

Momenteel zijn we volop bezig met een volledige rebranding, een unieke kans voor jou als marketeer om dit proces mee te helpen vormen!

Samen met het Hoofd Filmhuis bepaal je hoe je het filmaanbod & randprogrammering gaat promoten. Eigen initiatief is een must: je zoekt de pers op, legt contact met bijpassende organisaties en ontwikkelt en analyseert marketingacties. Ook bouw je een netwerk op in de stad en regio, voor kruisbestuiving en samenwerking met andere culturele en maatschappelijke partijen om op dergelijke wijze te investeren in het filmlandschap.

Wij vragen:

· Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO-communicatie of een vergelijkbare opleiding en/of aantoonbare werkervaring op dit niveau.

· Je hebt aantoonbare affiniteit met film, cultuur en maatschappelijke thema’s.

· Je hebt vakinhoudelijke kennis op gebied van (online) marketingcommunicatie(strategie), (online) marketingtools en merkbeleid en je beschikt over goede sociale vaardigheden, lef en doorzettingsvermogen.

· Je bent thuis in persbenadering en -woordvoering; een eigen netwerk aan (pers)contacten is een pre.

· Je hebt ruime ervaring met grafische programma’s als InDesign, Illustrator en Photoshop.

· Je hebt ervaring met systemen als WordPress, Drupal, Google Analytics en Canva.

· Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands zowel in tekst als beeld zijn sterk: helder, inspirerend en creatief.

· Je bent flexibel, ondernemend, taakgericht en in staat om snel te schakelen.

· Je hebt minimaal 3 jaar allround marketingcommunicatie ervaring in een vergelijkbare functie, waarbij zelfstandig projectmanagement, online marketing, social media advertising, netwerkmarketing en free publicity een rol speelden.

Wij bieden
Buiten de hieronder genoemde algemene arbeidsvoorwaarden, bedraagt het salaris afhankelijk van ervaring op fulltimebasis minimaal € 2.069,- en maximaal € 3.051,- bruto per maand excl. 8% vakantiegeld en 5% eindejaarsuitkering.
Als de arbeidsovereenkomst overgaat in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, bedraagt de maximale uitloopmogelijkheid € 3.274,- bruto per maand.

Welke arbeidsvoorwaarden bieden wij
We maken tijdelijke afspraken voor de duur van 1 jaar. Voor afloop van deze periode wordt met je besproken of de tijdelijke aanstelling verlengd wordt.
Naast het hiervoor genoemde salaris bieden we passende secundaire arbeidsvoorwaarden. CAO De Domijnen is van toepassing.

Aanvullende informatie
Het inzien van persoonlijke profielen op LinkedIn kan onderdeel uitmaken van de procedure. De vacature wordt gelijktijdig intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan een interne kandidaat.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Richard Dols, Hoofd Filmhuis via Richard.Dols@dedomijnen.nl

Solliciteren
Herken je jezelf in een van deze profielen? Stuur dan uiterlijk 17 maart 2023 een motivatiebrief en CV naar PenO@dedomijnen.nl

aan het zoeken...