Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
 • MijnDomijn:
 • Tickets
 • Poppodium
 • Bibliotheek
 • Educatie
 • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Zittesje Revuu
sluiten
191108 Zittesje Revuu hoog-bezuik logo

Zittesje Revuu

Hoog Bezuik

zaterdag 23 november 2019 - 20:00u

Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Hoog Bezuik duit Zitterd aan

‘We onderbreken deze uitzending voor dit extra radiobericht. Hedenavond zijn boven de gemeente Sittard-Geleen vreemde lichtverschijnselen waargenomen’. De rode draad van de nieuwe productie vormt het ‘hoog bezuik’ dat Sittard aan doet. Geen beroemdheden of koninklijk bezoek, maar buitenaards. Door een navigatiefout zijn ‘de mannen van Mars en de vrouwen van Venus’ met hun shuttle gecrasht.
Kom alvast in de stemming en bekijk Het Programmaboekje.
Voor alle voorstellingen zijn nog balkonplaatsen beschikbaar. Klik tijdens het bestelproces op Balkon of laat het bestelsysteem de best beschikbare plaatsen kiezen.
Zie onderaan de pagina voor andere datums.

De buitenaardse wezentjes met hun vriendelijke karakter en spitse oren voelen zich snel thuis op de plek waar ze geland zijn. Ze leren de taal spreken en maken kennis met de cultuur en de gebruiken van de streek. Uiteindelijk lukt het hen om het vertrouwen te winnen van de plaatselijke bevolking die hen helpt om hun shuttle weer de lucht in te krijgen. Verlaat het vriendelijke bezoek Sittard nog op tijd voordat een iets te enthousiaste journalist hen ontdekt? Is het einde het begin van iets nieuws?

‘Hoog bezuik’ is een prachtige avond uit in de schouwburg van Sittard. De Revuu kent een mix van hartelijk lachen en dan weer een traantje wegpinken. Een wervelende theatershow vol humor, actuele spitsvondigheden, zang, ballet, modern decor en live-muziek van een grote big band. De Zittesje Revuu is al lang geen lokale productie meer te noemen, meer een regionale, omdat zij het publiek uit alle Limburgse windstreken weet te boeien. Een groot compliment voor de meer dan 150 medewerkers, die zich hier belangeloos voor inzetten.

Is deze voorstelling uitverkocht? Kijk dan bij één van onderstaande datums:

8 november 2019 om 20.00 uur

9 november 2019 om 20.00 uur

10 november 2019 om 20.00 uur

15 november 2019 om 20.00 uur

16 november 2019 om 20.00 uur

17 november 2019 om 20.00 uur

22 november 2019 om 20.00 uur

24 november 2019 om 14.30 uur

Inclusief pauzedrankje

 • "Tranen gelachen, dat doet een mens goed. Bedankt!"
  Reactie op Oppe Tied
 • "Wauww wauww wauww en nog een wauww. Wat een geweldig stuk hebben jullie neergezet. Genoten van begin tot eind ! Zeer professioneel !"
  Reactie op Oppe Tied
aan het zoeken...