Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Yamato – The Drummers of Japan
sluiten

Yamato – The Drummers of Japan

Tenmei - Destiny

zondag 22 mei 2022 - 19:00u

Show/Theaterconcert Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 29.50
19:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Toon Hermans Theater - Grote zaal

Tenmei – Destiny

Yamato verheft de percussiekunst tot een zeldzaam hoog niveau. Dag in dag uit trainen de drummers om in topconditie te blijven om dit traditionele instrument tot in perfectie te kunnen bespelen. Behalve voor de taiko is er in de show veel aandacht voor authentieke kostuums, licht, beeld, choreografie en spiritualiteit. Tot in het kleinste detail nemen de drummers het lot in eigen handen. Het is Yamato’s Tenmei – Destiny om de wereld te inspireren met deze rijke Japanse kunstvorm. Een explosie aan ‘fysieke muziek’ die de drummers van Yamato geperfectioneerd hebben. Ervaar het zelf!

Een nooit eerder geziene wereld. Een nooit eerder gehoorde muziek. Wek al je vijf zintuigen!

Tenmei is een mandaat van voorzienigheid. Tenmei is de reden waarom we zijn geboren. Wat moeten we tijdens ons leven doen? Ik denk hier soms aan.
Tenmei is het lot waaraan mensen niet kunnen ontsnappen. Vandaag was ik aan het dagdromen. Wat is onze Tenmei?
Wat kunnen we doen? Wat moeten we doen? We zijn geboren door Tenmei, we blijven bewegen vanwege Tenmei. Waar zullen we aankomen?
En dan, als er geen antwoord in ons opkomt, leven we gewoon, doen we vandaag weer ons best. Staande voor de Taiko-drum en luisterend naar mijn hartslag voel ik de energie in elke beat. Wat moet ik doen tussen de eerste beat en de laatste beat.
Wat is er na de laatste beat?
Laten we vandaag gewoon weer ons best doen Tenmei volgen

  • "If you’re looking for inspiring drumming and infectious dance rhythms you’ll be disappointed. This is much much more."
    The Guardian
aan het zoeken...