Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Woezel & Pip Geweest
sluiten

Woezel & Pip

Sing-a-long 2+

zondag 2 oktober 2022 - 14:00u

Familie/Jeugd
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 21.50
14:00u
Familie/Jeugd
Toon Hermans Theater - Grote zaal

Maak je klaar want de vrolijkste en liefste vriendjes zijn weer terug in het theater! Woezel & Pip reizen samen met hun vriendjes heel Nederland door om er één groot muzikaal meezingfeest van te maken. Samen met het publiek richten ze de allerleukste club ooit op: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest! 

Woezel en Pip hebben een goed idee! Hoe leuk zou het zijn om samen met alle vriendjes een band op te richten?  Ze vragen Buurpoes, Charlie en het publiek om mee te doen en ze gaan met zijn allen repeteren. Helaas blijkt het opzetten van een goede band moeilijker dan gedacht. Is alleen repeteren wel genoeg om een goede band op te zetten? Zou het ze lukken om er een groot muziekspektakel van te maken? 

Tijdens deze voorstelling vol highlights zingen en dansen de allerkleinsten mee met de leukste en vrolijkste liedjes van Woezel & Pip. Stilzitten is absoluut geen optie, want De Vriendjesclub Band speelt de bekendste hits! 

Sluit je aan bij de Vriendjesclub
Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en sluit je aan bij de vriendjesclub door een pagina uit het vriendenboekje in te vullen! 

Na afloop van de voorstelling komen Woezel, Pip en hun vriendjes naar de foyer om met jou op de foto te gaan. 

aan het zoeken...