Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Woezel & Pip en de Tijdmachine Geweest
sluiten

Woezel & Pip en de Tijdmachine

zondag 7 april 2019 - 14:30u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€17,50
€15,00
14:30u
Schouwburg - Grote zaal

Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel & Pip

Na de hitvoorstelling Op zoek naar de Sloddervos! beleven Woezel & Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling Woezel & Pip en de Tijdmachine. Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel & Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…

En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel & Pip en ga zelf ook op avontuur.

Woezel & Pip en de Tijdmachine is een origineel verhaal. In tegenstelling tot eerdere producties is deze voorstelling niet gebaseerd op een boek. De karakters uit de voorstelling worden tot leven gewekt in de vorm van prachtig vervaardigde handpoppen.

Teken jouw tijdmachine
Kun je niet wachten? Kom nu dan alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium!

Credits
Producent: Dromenjager i.s.m. Van Hoorne Entertainment
Cast: Woezel, Pip, Charlie, Buurpoes, Tante Perenboom, de Wijze Varen e.a.
Regie: Koen Iking

Meer info
VanHoorne.com/WoezelenPip

Heb je ook al gezien dat Bumba en De Gruffalo naar ons theater komen?

aan het zoeken...