Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
WËRELDBÄND Geweest
sluiten
WËRELDBÄND

WËRELDBÄND

Släpstick

vrijdag 21 april 2017 - 20:00u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€19,50
20:00u
Schouwburg - Grote zaal

Een humoristische ode aan grote muzikale komieken

De voorstelling SLÄPSTICK van de Wëreldbänd is een ode aan de muzikale komiek: van de middeleeuwse troubadour tot aan Spike Jones met zijn band, de Marx Brothers, de beroemde Zwiterse clown Grock en Mini & Maxi. Vanuit de denkwereld van deze door hen zo bewonderde voorgangers wordt een grote verzameling muzikale, humoristische acts vertoond die hun oorsprong vinden in het variété.

 

In SLÄPSTICK zullen ze bovendien hun eigen draai geven aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel en Hardy. Muzikaal vakmanschap.

Dat de vijf van oorsprong rasmuzikanten zijn, was ook al te zien in hun eerdere theaterprogramma’s (o.a. Keet, Playground) en tijdens uitstapjes met onder andere het Residentie Orkest, IDT, Cirque Stiletto en Brigitte Kaandorp. Hun voorraad instrumenten lijkt eindeloos en ze zijn meester in ontsporende komische scènes met vaak een bijzondere twist, waarbij hun vakmanschap altijd fier overeind blijft. Bij de virtuoze, muzikale slapstick van de Wëreldbänd komt u gewoonweg ogen en oren tekort.

Met : Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Ro Krauss, Sanne van Delft en Jon Bittman
Regie : Stanley Burleson
Regie-advies : Karel de Rooij

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.