Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Dansdag Sittard-Geleen
sluiten

Dansdag Sittard-Geleen

Week van de Amateurkunst

zondag 19 mei 2019 - 13:00u

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€6,50
€9,00
13:00u
20:30u
Schouwburg De Domijnen

Dansdag Sittard-Geleen

Op zondag 19 mei gaan tijdens de Week van de Amateurkunst de voetjes van de vloer! Het Huis voor de Kunsten Limburg en de Domijnen nodigt individuele dansers en dansgroepen uit Sittard-Geleen en de Westelijke Mijnstreek uit voor de Dansdag. Doe mee met workshops van gerenommeerde dansers én treedt met je eigen choreografie op in de grote zaal van Schouwburg De Domijnen voor een uitzinnig publiek!

Programma
Tijdens de Dansdag op 19 mei neem je deel aan twee workshops. De eerste workshop is een Jazz-Funk workshop door danser Tommie Janssens. De andere is een workshop Moderne Dans door Marika Meoli. Daarnaast is er ook ruimte om je eigen choreografie te oefenen op het grote podium van Schouwburg De Domijnen. De workshops en ‘doorloop’ vinden plaats in drie groepen tussen 13.00-14.15 / 14.30-15.45 / 16.00-17.15 uur.

Open Podium Special Dance Edition
’s Avonds om 19.00u gaat de Dansdag Sittard-Geleen verder tijdens het Open Podium dat dit keer helemaal in het teken staat van dans. De choreografie die je ’s middags op het grote podium hebt geoefend, ga je nu uitvoeren voor een enthousiast publiek.

Hele dag dansen
Van een hele dag dansen krijg je uiteraard honger! Daarom verzorgt De Domijnen tussen 17.30 en 18.30 uur een heerlijke maaltijd (bestaande uit soep en broodjes) zodat jij je energie weer kunt aanvullen en je tot in de puntjes kunt voorbereiden op je grote optreden tijdens het Open Podium.

Aanmelden
Willen jij en/of je dansgroep meedoen aan de Dansdag Sittard-Geleen? Meld je dan vóór 10 mei aan via: www.hklimburg.nl/dansdag-sittard-geleen

Deelname aan de Dansdag bedraagt € 6,50 p.p.
Deelname aan de Dansdag inclusief maaltijd bedraagt € 9,00 p.p.

Het Open Podium is op 19 mei gratis toegankelijk voor publiek. Reserveer hier je gratis tickets.

aan het zoeken...