Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
VIA ZUID Geannuleerd
sluiten

VIA ZUID

Our Life in Color

dinsdag 17 maart 2020 - 20:15u

Theater
Geannuleerd

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 7.50
20:15u
Schouwburg - Kleine zaal

Seksuele voorlichting maar nu helemaal compleet

VIA ZUID, talentontwikkeling in de podiumkunsten Limburg en Parkstad Limburg Theaters ontwikkelden deze nieuwe vorm van talentontwikkeling. Bij Sneak Peeks heb je een blind date in het theater met 2 of 3 jonge podiumkunstenaars per avond.
In deze Sneak Peek geven theatermakers Anoek Oostermeijer en Mees Walter een try-out van hun voorstelling Our Life in Color: een complete seksuele voorlichting voor iedereen vanaf 14 jaar.

Net als vele anderen waren Anoek en Mees ontevreden over de seksuele voorlichting die ze op school kregen. Want hoe zit het met seksualiteit buiten de ‘hetero-norm’ en genderdiversiteit? En hoe ga je met elkaar om in een relatie of tijdens seks? Our Life in Color biedt die informatie wél. Aan de hand van feiten en persoonlijke verhalen nemen Anoek en Mees je mee in de in de wondere wereld van seksualiteit.
Om meer kennis en ervaring op te doen struinden Anoek en Mees het internet af naar nieuwe termen, bezochten ze een tantrafestival en voerden ze eindeloos gesprekken over intimiteit met vrienden, familie en lichtelijk overrompelde voorbijgangers. Het leidde tot een positieve, eerlijke en intieme voorstelling die via verschillende invalshoeken licht schijnt op seksualiteit.
De voorstelling gaat vanaf september op tournee langs middelbare scholen.
Tijdens deze Sneak Peek geven Anoek en Mees een try-out, waarna ze in gesprek gaan met het publiek. Tijdens dit nagesprek zullen ook enkele professionals die regelmatig seksuele voorlichting geven aan jongeren reflecteren op de voorstelling en antwoord geven op vragen.

Our Life in Color wordt geproduceerd door Het Laagland in coproductie met Podium Bloos en VIA ZUID. Meer info: www.ourlifeincolor.nl

De afgelopen twee jaar programmeerde Parkstad Limburg Theaters dit project driemaal per seizoen in de kleine zaal. Ook voor het komend seizoen worden er drie avonden in Heerlen gevuld en daarnaast gaat de Sneak Peek op tournee. Schouwburg De Domijnen heeft ook een Sneak Peek serie opgenomen in het programma van 2019/2020. Hiermee geven we samen met VIA ZUID een extra impuls aan talentontwikkeling in Limburg.

 

aan het zoeken...