Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
U2 – The Dutch Connection Geweest
sluiten

U2 – The Dutch Connection

LikeU2

zaterdag 2 februari 2019 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 25.00
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

Een absolute must voor de muziekliefhebber!

U2-The Dutch Connection is een met verhalen doorweven muziekspektakel. Ondersteund door uniek beeldmateriaal en gepresenteerd met een flinke dosis humor wordt U2’s unieke band met Nederland beschreven. Maar hoofdbestanddeel is de muziek!

Laat je onderdompelen in een greep uit ruim 30 jaar U2-songs. Alle grote hits komen voorbij, afgewisseld door enkele onbekendere maar grandioze pareltjes. Wie gaat het doen? LikeU2! Een strakke liveband van vier topmuzikanten met een passie voor het Ierse kwartet. Muzikanten die ieder afzonderlijk met dit repertoire hun sporen op (inter)nationale podia al ruimschoots hebben verdiend. Verwacht geen verkleedpartijen maar laat je meevoeren door hun geweldige geluid, uitstraling en enthousiasme.

Alle ingrediënten voor dé U2-sound zijn aanwezig; de karakteristieke zang, de ultieme gitaarsound, de stevige baspartijen en het typerende drumwerk. De muziekliefhebber gaat genieten, de echte U2-fan wordt verwend en de scepticus wordt overtuigd. Ontsnappen is onmogelijk, U2-The Dutch Connection neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis!

Meer info
www.like-u2.com
www.facebook.com/likeU2tributeband/
www.twitter.com/LikeU2band
www.youtube.com/user/likeU2coverband

aan het zoeken...