Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Trijntje Oosterhuis Geweest
sluiten
Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis

Theatertour 2017–2018

zaterdag 16 september 2017 - 20:00u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€29,50
20:00u
Schouwburg - Grote zaal

Muzikale zoektocht naar het Nederlandse lied

Deze avond is een muzikale ontdekkingsreis langs de mooiste Nederlandstalige liedjes. Speciaal voor deze tour heeft Trijntje Oosterhuis zich door bevriende artiesten, muzikanten, tekstdichters en muziekkenners laten inspireren om de mooiste Nederlandstalige liedjes te (her)ontdekken en tot een prachtig avondvullend theaterprogramma te komen.

Tijdloze nummers krijgen een nieuw leven, maar ook haar eigen Nederlandstalige hits zoals De Zee, Vlieg Met Me Mee, Nu Dat Jij Er Bent of het prachtige Ken Je Mij hebben een plaats in dit programma.

Zoals Trijntje zelf zegt: “Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven, liedjes die herinneren aan belangrijke momenten in mijn leven, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen”.

De zoektocht naar Nederlandstalige muziek werkte zo inspirerend dat Trijntje met de beste Nederlandse tekst- en muziekcomponisten aan de slag is gegaan om ook nieuwe nummers te schrijven. Sommige van deze nummers zullen gedurende deze tour voor het eerst voor publiek gespeeld worden. Zoals we van Trijntje gewend zijn, wordt ze op het podium bijgestaan door de beste muzikanten. Voor het eerst zingt Trijntje uitsluitend in haar eigen taal, deze tour is haar eerbetoon aan het Nederlands lied.

aan het zoeken...