Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Tina de musical
sluiten
Tina de musical

Tina de musical

Alexandra Alphenaar, Mylène & Rosanne, Mariska van Kolck e.a. 8+

zondag 18 maart 2018 - 14:30u

Jeugd/familie Theater
€27,50
14:30u
Theater, Jeugd/familie
Schouwburg - Grote zaal

Voor meiden, moeders en oma’s

Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat gaan we vieren! Daarom is er nu Tina, de musical! Met doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes.

Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar beste vriendin Puck en haar vriendje Fabio zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is. Maar op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat harder kloppen… maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Ze heeft raad nodig! Hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en pappa heeft geen verstand van vrouwen… nooit gehad. Tina zit met haar handen in het haar. Dus belt ze haar oma die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Die stapt in het eerste het beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken!

Tina, de musical is een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee! Voor ieder wat wils! Tina, de musical is nu al de leukste theatervoorstelling van het jaar!

Credits
Met: Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten, Robin van den Heuvel, Theun Plantinga, Mylène & Rosanne e.a.
Tekst en regie: Dick van den Heuvel
Muziek: Jeroen Sleyfer

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.