Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Theatergroep Kwatta
sluiten
Theatergroep Kwatta

Theatergroep Kwatta

Jabber 8+

zondag 28 oktober 2018 - 14:30u

Familie/Jeugd Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€15,00
14:30u
Theater, Familie/Jeugd
Schouwburg - Grote zaal

Een jabbertalkopera over vier vogels en één nest

Sommige vogels bouwen een nest en willen daar altijd blijven. Andere vogels hebben geen rust en vliegen steeds weer af en aan. In de zomer zijn ze hier en in de winter dan weer daar. Flierefluiters, dwaalgasten, binnenvetters, gelukszoekers en holbewoners.

Maar wat gebeurt er als vreemde vogels elkaar ontmoeten? Kunnen ze met elkaar praten? Kunnen ze elkaar verstaan? Vinden ze elkaar vreemde vogels? Vechten ze elkaar het nest uit? Of dromen ze dezelfde dromen en maken ze ruimte voor elkaar?

Jabber is een voorstelling over vier vogels en één nest, in een taal die niemand kan verstaan. Maar wat nou als we elkaar niet verstaan, en toch begrijpen? Dan zijn we voor je het weet, geen vreemde vogels voor elkaar.

Grijs Goedeli…!

Grauw Good goo…!

Grijs Bon bon…!

Grijs + Grauw Mornay!

Jabber is een jabbertalkopera voor de hele familie die, zoals het hoort bij vogels, geheel wordt gezongen.

Credits
Libretto: Jibbe Willems
Compositie: Rogier Bosman
Regie: Josee Hussaarts
Spel: Rogier van Erkel (o.a. Dissus, verdwaal mee in de Odyssee van Theatergroep Kwatta, winnaar van een Zilveren Krekel); Sarah Bannier (o.a. De Zere Neus van Bergerac van Ro Theater, Mariken van Theatergroep Kwatta en de film Minoes); Lucas Schilperoord (o.a. Dissus, verdwaal mee in de Odyssee van Theatergroep Kwatta, winnaar van een Zilveren Krekel en de musical Hair van Stage Entertainment); Jochem Smit (o.a. Razend van Homemade Productions, Het verzet kraakt van Almeloos Stadsspektakel en Dissus, verdwaal mee in de Oddysee van Theatergroep Kwatta, winnaar van een Zilveren Krekel)
Decor en kostuums: Barbara Kroon

Deze voorstelling gratis bezoeken?

Vrienden van Schouwburg De Domijnen mogen deze voorstelling gratis bijwonen. Een goede reden om nu vriend te worden en te profiteren van alle voordelen!

Meer muziektheater? Max Tak komt ook in ons theater.

aan het zoeken...