Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Theater van de Klucht
sluiten

Theater van de Klucht

Heel Holland Lacht

zaterdag 26 september 2020 - 19:00u

Toneel/Komedie Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 24.50
€ 12.50
19:00u
Theater, Toneel/Komedie
Schouwburg - Grote zaal

Een smakelijke komedie

Niet alles is koek en ei. Een bezoek aan de patisserie is nog nooit zo leuk geweest! Een koekje van eigen deeg? Of wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend? Niets is wat het lijkt…‘Heel Holland Lacht’ is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment en staat garant voor een avond onbezonnen lachen!

Heel Holland Lacht

Een bezoek aan deze taartenwinkel vergeet je nooit meer. … Maak bij de taartenvitrine kennis met de strenge eigenaresse die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar taarten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige Eddy om het draaiende te houden. Krijgen ze een koekje van eigen deeg of moeten ze op eieren lopen? Wat doet trouwens die klant die dagelijks langskomt maar nooit wat bestelt en wat gebeurt er toch met al die taarten? ‘Heel Holland Lacht’, voor een avond onbezonnen lachen.

Credits

De rollen in ‘Heel Holland Lacht ’ worden vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee. Een flinke uitdaging, want de drie acteurs vertolken gezamenlijk dertien rollen. Naast acteur is Arijan van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. “Met ‘Heel Holland Bakt’ als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk”, aldus een enthousiaste Arijan. “Maar wie een bakwedstrijdverwacht, vindt de hond in de pot…. Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot degekste taartenwinkel die je maar kunt bedenken! ” De regie van ‘Heel Holland Lacht’ ligt in handen van Paul van Ewijk.

Samen veilig naar het theater: bekijk onze richtlijnen
aan het zoeken...