Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
The Celtic Tenors
sluiten

The Celtic Tenors

The Irish Songbook

zaterdag 23 april 2022 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 29.50
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Toon Hermans Theater - Grote zaal

Een muzikaal wereldfenomeen

The Celtic Tenors komen weer naar de Lage Landen met een bruisend nieuw concertprogramma. Met The Irish Songbook keren ze terug naar hun roots en brengen ze een ode aan de beste Ierse muziek van alle tijden. Van nostalgische traditionele melodieën tot vrolijke folk-klassiekers en modern songrepertoire van artiesten als Johnny Doohan en Van Morrison.

De grote gave van het geboren Ierse drietal Matthew Gilsenan, James Nelson en Daryl Simpson is dat ze virtuoos zijn in elk genre: van folk tot klassiek en rock. Of het nu het traditionele Oh Danny Boy is of het klassieke Nessun Dorma, elke song van The Celtic Tenors is een streling voor het oor.

The Celtic Tenors weten met hun charisma en muzikale virtuositeit internationaal al achttien jaar volle concertzalen te trekken en een grote schare fans aan zich te binden. Ze stonden op het podium in wereldsteden als New York, Amsterdam en Shanghai. Ze traden op in de openingsceremonies van grote sportevenementen in stadions tot in Dubai en Abu Dhabi en verzorgden privé-optredens voor wereldleiders als VS-president Bill Clinton en VN-baas Kofi Anan.

Het zijn echte rasartiesten die zichtbaar genieten van hun optredens en hun band met het publiek. Dat drie stemmen zo perfect kunnen samenvloeien tot één unieke harmonie, verrast de toeschouwers iedere keer weer. De concerten van The Celtic Tenors zijn ware uitbarstingen van muzikale power, doorspekt met onvervalste Ierse humor. Een avond muzikaal entertainment waar de bezoekers nog lang aan zullen terugdenken.

Wij verwelkomen je graag! Lees hier onze richtlijnen.
aan het zoeken...