Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Symphonic Rock Night Geweest
sluiten
190316-Symphonic-Rock-Night-De-Domijnen-V1-Fotografie-Robert-Zant.jpg

Symphonic Rock Night

zaterdag 16 maart 2019 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 25.00
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

Twaalf doorgewinterde topmuzikanten in een adembenemende show

Afgelopen seizoen maakten ze hun verpletterende debuut in de Nederlandse theaters. Na een succesvolle tour en vele lovende reacties is Symphonic Rock Night terug! Legendarische songs van Yes, Pink Floyd, Camel en Genesis geven samen met de muziek van Gino Vannelli, Supertramp, Rush en Marillion een fantastisch beeld van de symfonische popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd in de top 20 van de jaarlijkse Top 2000 terug te vinden is.

Het gezelschap, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als Shine On You Crazy Diamond van Pink Floyd, Los Endos van Genesis en Fool’s Overture van Supertramp. Klassiekers als Comfortably Numb, Kayleigh en The Cinema Show zullen ook zeker niet ontbreken. Gebracht door twaalf doorgewinterde topmuzikanten in een, qua licht en geluid, adembenemende show.

Van der Horst: “We zijn gedreven muzikanten en spelen onze favoriete songs uit de jaren 70. Het is alsof je weer een oude vinylplaat uit de kast haalt. Je komt er vaak niet aan toe ze de aandacht te geven die ze verdienen. Het mooiste is om zoiets live mee te maken.”

Credits
Producent: Stichting Symphonic Rock Night
Muzikanten: Micky Huijsmans (zang), Roland van der Horst (zang en gitaar), Eric ten Bos (zang), Paul Glandorf (zang), Joop Wolters (gitaar), Andreas Lutz (gitaar), Erik Laan (toetsen), Edwin Boer (bas), Monica Kemink (saxofoon), Martin Streckfuss (saxofoon), Tim de Jong (drums), Luuk Braun (drums), Rob van Nieuwenhuijzen (percussie)
Regie: Luuk Braun

Meer info
www.symphonicrocknight.nl
www.facebook.com/Symfonischerocknight/

aan het zoeken...