Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Seizoenspreview avond 2017-2018
sluiten
seizoens preview

Seizoenspreview avond 2017-2018

maandag 22 mei 2017 - 19:30u

Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 0.00
19:30u
21:30u
Schouwburg - Grote zaal

Een tip van de sluier met start voorverkoop

Op maandagavond 22 mei is er een feestelijke theateravond in Schouwburg De Domijnen. We presenteren het nieuwe programma voor het seizoen 2017-2018 middels een aantal ‘sneak previews’ van artiesten en voorstellingen die later dit jaar en volgend jaar te zien zijn. De avond is GRATIS. U moet wel een kaartje reserveren in verband met de organisatie en catering voor deze avond.

De avond start om 19.00 uur met de inloop. We ontvangen u dan met een kopje koffie of thee en een zoete lekkernij. Om 19.30 uur gaat de zaal open en start het programma. Het exacte programma houden we nog even geheim. U krijgt deze avond voorproefjes uit de diverse genres, zoals: kleinkunst, cabaret, jeugd- en familietheater, muziek/concerten. Wel kunnen we verklappen dat we het programma afsluiten met Radiodagen.

Ook laten we u een compilatie (op film) zien van diverse voorstellingen die het komend seizoen op het programma staan. De avond duurt zo’n twee uur en na afloop (ca. 22.00 uur) kunnen Vrienden van Schouwburg De Domijnen alvast kaartjes in de voor-voorverkoop kopen. Bezoekers die geen Vriend zijn kunnen vanaf 1 juni (12.00 uur) aanstaande kaartjes kopen. Uiteraard kunt u deze avond ook ter plekke Vriend van Schouwburg De Domijnen worden. En u ontvangt onze jaarpocket gratis. Hierin vindt u niet alleen alle voorstellingen, maar ook alle andere activiteiten (voor zover bekend) van De Domijnen (Exposities, Educatie, Collecties en Informatie, Extra!) voor seizoen 2017-2018.

De dames van de Uitbalie staan deze gehele avond voor u klaar om u behulpzaam te zijn bij het bestellen van kaartjes of bij het beantwoorden van uw vragen.

 

aan het zoeken...