Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Sanne Gloria Verboom en Rob Mennen Geweest
sluiten
Sanne Gloria Verboom en Rob Mennen

Sanne Gloria Verboom en Rob Mennen

Yes, we can’t

vrijdag 27 december 2019 - 20:15u

Cabaret Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€17,00
20:15u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Kleine zaal

Een avond vol liedjes en humor

Kan niet bestaat niet. Het leven is maakbaar en zo niet dan toch. Sanne Gloria en Rob Mennen verbinden grimmige stiltes met ijzige koude, maar serveren deze graag met warme chocolademelk (met slagroom… en rum). Ach vergeet die chocolademelk, vergeet de slagroom en laat die rum ook maar zitten.

Let’s go!

Een avond vol liedjes, humor en wie weet stof tot nadenken, maar dat is aan jou. Niets moet en alles kan (niet). Wat er is mag er zijn. Of niet. Ingewikkeld, hè?

Over Sanne Gloria Verboom en Rob Mennen

Sanne is in 2011 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie. Na jarenlang gewerkt te hebben voor o.a. BNN en de VARA besloot ze twee jaar geleden toch weer het theater in te gaan. Ze mocht met Maurice Hermans mee op tour in het programma Toon, liedjesman.

Rob Mennen (cum laude afgestudeerd aan het conservatorium in Maastricht) heeft ze tijdens deze tour leren kennen. Afgelopen jaar gingen zij met heel veel plezier het Cameretten avontuur aan. Volgens de jury neigden ze toch meer naar Kleinkunst dan Cabaret, zodoende gingen ze met een prachtig jury rapport in de halve finale naar huis.

Inclusief pauzedrankje

 

aan het zoeken...