Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Sally Dansgezelschap Maastricht Geweest
sluiten

Sally Dansgezelschap Maastricht

Woest 4+

zondag 24 maart 2019 - 14:30u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€12,50
14:30u
Schouwburg - Grote zaal

Virtuoze en acrobatische dans

Stel je voor… 2 gebalde vuisten en 1 rode kop. Té veel keren geprobeerd tot 10 te tellen. Een enorme stilte… en dan… rookwolkjes uit je oren en de tanden stevig op elkaar…

Woest is een voorstelling over onstuimige woedeaanvallen. Een jongen van gescheiden ouders reageert zich af op alles en iedereen. Maar onder zijn boosheid schuilt een dieper verlangen: in zijn eigenzinnige wereld vol dynamische, virtuoze en acrobatische dans probeert hij alles te laten zijn zoals het was…

‘In je keel bonst je hart, je benen trillen en je loopt rood aan. Het borrelt diep van binnen en is onstuitbaar. Het moet eruit…KWAAAAAAK…Pas op, de driftkikker is los. Hij is Woest!’

SALLY DANSGEZELSCHAP MAASTRICHT
SALLY Dansgezelschap Maastricht, voorheen Project Sally, is in 2006 opgericht door Stefan Ernst en Ronald Wintjens. In 2013 vestigde ze zich met steun van het Fonds Podiumkunsten, de Provincie Limburg en de Gemeente Maastricht in Maastricht. ‘Kijk zelf maar… en wees verwonderd’ (Theaterkrant), ‘Virtuoos’ (De Volkskrant) en ‘BRAVO… is de enige juiste reactie’ (Wilhelmshavener Zeitung) schrijven de media over dit eigenwijze gezelschap.

SALLY creëert bijzondere dansvoorstellingen en interactieve dansprojecten voor alle leeftijden. Vanuit thuisbasis Maastricht daagt ze jonge dansers en talentvolle choreografen uit om hun talenten tot bloei te brengen, een jong publiek te inspireren en het publiek ook letterlijk in beweging te zetten.
SALLY staat garant voor virtuoze voorstellingen waarin hedendaagse dans en maatschappelijke thema’s samensmelten in een hartverwarmende poëtische danstaal. Met minimale middelen weet het team van SALLY een maximale visuele stijl te realiseren. Abstractie en realisme komen samen in een unieke signatuur waarmee SALLY zich onderscheidt van anderen.

SALLY is ervan overtuigd dat ieder mens een innerlijk landschap kent dat de basis vormt van authenticiteit, creativiteit en expressie. Dans is een van de krachtigste middelen om met dit landschap in aanraking te komen, ermee te communiceren en het tot bloei te brengen. SALLY nodigt je uit om op reis [sallied forth to see the world] te gaan en via dans (receptief en actief) jouw eigen innerlijke landschap te beleven en te creëren.
Sally [sal·lied, sal·ly·ing, sal·lies]: To set out on a trip or excursion: sallied forth to see the world.

Deze voorstelling gratis bezoeken?

Vrienden van Schouwburg De Domijnen mogen deze voorstelling gratis bijwonen. Een goede reden om nu vriend te worden en te profiteren van alle voordelen!

Ook te zien in
Heerlen, Parkstad Limburg Theaters

aan het zoeken...