Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Ronald Giphart & Jaap Robben Geweest
sluiten
Ronald Giphart & Jaap Robben

Ronald Giphart & Jaap Robben

Alle soorten JA

dinsdag 10 maart 2020 - 20:15u

Cabaret Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€20,00
20:15u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Kleine zaal

Een energieke en vrolijke voorstelling vol literair variété

Van oudsher zijn het schrijvers die soelaas bieden voor sluimerende somberte. Als vertegenwoordigers in troost hebben de afgelopen jaren veel auteurs door het land getrokken: Remco Campert, Jan Mulder, Bart Chabot, Martin Bril, Joost Zwagerman, Stella Bergsma, Marion Pauw, Susan Smit en vele anderen.

Ronald Giphart en Jaap Robben voegen zich nu bij hen, met een energieke en vrolijke voorstelling vol literair variété, waarin zij veelvuldig ‘ja’ gaan zeggen. We hoeven namelijk niet op alles verbeten ‘nee’ te roepen of tweeten. Zij beweren ja! Ja, tegen vermakelijke verhalen. Ja, tegen fijne feiten. Ja, tegen lievelingsgeluiden. Ja, tegen het zingen van een liedje. Ja, tegen alle nuances van ja. Jaha. Jaja. Jaah!

De schrijvers gaan doen waar ze het meest plezier in hebben: voor hen is er niets fijner dan het publiek mee te nemen op een zowel ontroerende als hilarische ontdekkingsreis door de kronkels van hun geest. En voor wie mee wil op die tocht, is er eigenlijk maar één antwoord: ja!

Deze schouwburgvoorstelling vindt plaats tijdens de Boekenweek 2020 met het thema Rebellen en dwarsdenkers. Meer informatie over de Boekenweek is hier te vinden.

Jaap Robben

Jaap (1984) is de jeune prince van de Nederlandse letteren. Zijn romans Birk en Zomervacht zijn mateloos populair. Op het podium heeft hij zich ontpopt als een energieke theaterpersoonlijkheid.

Ronald Giphart

Ronald (1965) schreef vele lievelingsboeken en brengt hele generaties aan het lezen. In elke boekenkast van Nederland tref je wel een titel van hem aan. In het verleden toerde hij met Joost Zwagerman, Martin Bril, Nico Dijkshoorn en zijn vaste partner Bart Chabot.

Meer info
www.giphart.nl
@RonaldGiphart
www.jaaprobben.wordpress.com
@JaapRobben

Inclusief pauzedrankje

aan het zoeken...