Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Rene Shuman en Angel-Eye Geweest
sluiten
Rene Shuman en Angel-Eye

Rene Shuman en Angel-Eye

Christmas at Graceland

vrijdag 28 december 2018 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€42,50
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

Mr. & Mrs. Rock’n Roll met de wereldberoemde George McCrae

Na het geweldige succes van vorig jaar komen René Shuman & Angel-Eye terug naar de schouwburg in hun hometown Sittard. Door de grote vraag van het publiek geven ze niet één, maar twee kerstshows. En de wereldberoemde George McCrae treedt op als gastartiest! Samen met hun gospelkoor en showband met violen, blazers en dansers brengen ze een hartverwarmende feelgood show vol verrassingen en muzikaal vakmanschap. De mooiste kerstshow van 2018 voor het hele gezin!

Inspiratie halen Mr. & Mrs. Rock’n Roll uit een reis naar Amerika. Onder het motto www.wegaannaaramerika.nl bezoeken ze met fans en muziekliefhebbers Nashville, Tupelo, Memphis en natuurlijk Graceland. Alles draait om de songs, de studio’s & the history of Rock’n Roll. Je krijgt dan ook een echte Amerikaanse Kerstshow voorgeschoteld. Met meer dan 10 tv-specials bij Omroep MAX zijn René Shuman & Angel-Eye de bekendste artiesten in Nederland in hun genre. Met songs van Elvis Presley, Roy Orbison, Johnny Cash en The Everly Brothers hebben ze duizenden fans in Nederland, België en Duitsland.

René Shuman & Angel-Eye: “We vinden het fantastisch om weer in Sittard op te treden! Het afgelopen jaar stonden we ook in dit sfeervolle theater. We gaan er een onvergetelijke kerstperiode van maken… Waarbij we samen met het publiek een magische reis door de tijd zullen maken: If you can dream it, you can do it!”

181227-28-René-Shuman-Angel-Eye-Christmas-at-Graceland-zonder-tekst.jpg

Deze voorstelling is op meerdere dagen en/of tijden te zien
Is de voorstelling van je keuze uitverkocht? Kijk dan of er bij een andere voorstelling nog plaats is:

aan het zoeken...