Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
QUEEN the music
sluiten

QUEEN the music

zaterdag 6 november 2021 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 29.50
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

Een avond Queen zoals je nog niet eerder hebt beleefd

[Deze voorstellling werd verplaatst van 17 april 2020 naar 6 november 2021]

In de theatershow QUEEN The Music staat de muziek van deze muzikale kunstenaars volledig centraal. Een negenkoppige band en vier topvocalisten brengen een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie.

De grootste hits met vier ijzersterke vocalisten

QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs vocaal én muzikaal op originele wijze te vertolken. Je hoort veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire.

Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics), Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland), Michelle Splietelhof en Kristian Salisbury zijn de leadvocalisten. Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen. Met haar ongelofelijke gelijkenis, zowel qua uiterlijk als stem, vertolkt zij de rol van Montserrat Caballé in het epische Barcelona.

Met tientallen hits in de jaren 70, 80 en 90 is Queen een van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis. De band staat bekend om de muzikale veelzijdigheid, de gelaagde arrangementen, harmonieën en de krachtige liveoptredens. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd verkozen tot het beste liveoptreden aller tijden.

Alle grote hits voorbij zoals: I Want it All, Play The Game, I Want to Break Free, Somebody to Love, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Must Go On, Don’t Stop Me Now en natuurlijk Bohemian Rhapsody!

QUEEN The Music brengt je een avond Queen zoals je nog niet eerder hebt beleefd.

Credits

Met: Cindy Oudshoorn, Timothy Drake, Michelle Splietslhof, Kristian Salisbury en special guest Linda Kinsbergen
Producent: MBN Producties

Schouwburg De Domijnen volgt het beleid van de Rijksoverheid: toegang voor iedereen van 13 jaar en ouder op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs en ID-bewijs. Lees meer.
aan het zoeken...