Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Powervrouwen Geweest
sluiten
Powervrouwen

Powervrouwen

Guilty Pleasures

zaterdag 24 november 2018 - 20:00u

Toneel/Komedie Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€25,00
20:00u
Theater, Toneel/Komedie
Schouwburg - Grote zaal

Cola bij het ontbijt // te dure huizen zoeken op Funda // Spice Girls // kattenfilmpjes // huilen om de WNF reclames // …

Guilty Pleasures. Iedereen heeft ze, en ze maken het leven vrolijker en een stuk leuker! En wat is er leuker dan een avond in het theater vol Guilty Pleasures? Zing ongegeneerd mee met liedjes van de Backstreet Boys en George Baker tot operanummers als Nessun Dorma. Samen met doldwaze acts, van rolschaatsen tot hoelahoepen, maakt dat deze avond tot hét ultieme vriendinnenuitje. Eindigend met het Grote Foute Feest op het podium, dat hopelijk nog lang doorgaat tot in de foyer!

De Powervrouwen in een sprankelender, brutaler en stoerder jasje. Op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden. Met veelbelovende schrijvers Roos Schlikker (LINDA.,Het Parool) en Erris van Ginkel (Dansen met de Vijand, Op een mooie Pinksterdag) én een gloednieuwe cast met o.a. operatalent Aylin Sezer en DJ Ruben Heerenveen met de ultrablauwe ogen.

De cast bestaat uit Peggy Vrijens (Soof: Een Nieuw Begin, Smeris, Julia’s Tango), Kim Pieters (Meiden van de Herengracht, Wie is de Mol), Ruben Heerenveen (My Name is Michael,Soul Brothers) operazangeres Aylin Sezer (Opera Spanga) en Milena Haverkamp (Vlucht HS13, Soof: Een Nieuw Begin, Toneelgroep Oostpool). Samen met regisseur Bruun Kuijt (Buurman & Buurman, The Play That Goes Wrong) gaan zij er sans gêne een feest van maken!

Credits
Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Bruun Kuijt
Met: Peggy Vrijens, Kim Pieters, Ruben Heerenveen, Aylin Sezer en Milena Haverkamp
Tekst: Roos Schlikker en Erris van Ginkel

aan het zoeken...