Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
 • MijnDomijn:
 • Tickets
 • Poppodium
 • Bibliotheek
 • Educatie
 • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Percossa Geweest
sluiten

Percossa

The Real Deal

donderdag 2 februari 2017 - 20:00u

Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 22.50
20:00u
Schouwburg - Grote zaal

Vier mannen, acht vuisten op tafel: een energiek theaterspektakel

Wegens groot succes nog één keer terug!

Dat Percossa veel meer is dan ‘Rebels of rhythm’ alleen weten we al lang. Dat ze zaal na zaal voor zich innemen met hun theatrale vondsten weten we al lang. Maar wie gaan er eigenlijk schuil achter die energieke bonken met die gespierde armen? Het zijn in ieder geval echte mannen die de wereld gezien hebben. En ze zijn gelukkig weer even terug in Nederland.

Percossa’s show ‘The Real Deal’, geregisseerd door Jos Thie (o.a. Jochem Myjer en Armin van Buuren) is een doorslaand succes. Als u hem nog niet gezien heeft is dit uw laatste kans. We horen de hartslag van het ongeboren kind, zien de mannen puffen bij de bevalling. Ze concerteren virtuoos met badeendjes en laten zien dat mannen achter buggies stoer zijn. Ze kunnen goochelen, ze leven de heldendromen van hun zonen en vrezen het moment waarop hun dochters het huis verlaten.Voor hun achtste theatervoorstelling haalt Percossa haar inspiratie uit persoonlijke ervaringen met het vaderschap. Ze zijn rauw en goudeerlijk. Een knettergekke show vol bizarre acts en steengoede muziek.

Credits
Met: Janwillem van der Poll, Niels van Hoorn, Eric Robillard en René Spierings
Regie: Jos Thie

 • "Bij Percossa zal het niet gebeuren dat de verveling toeslaat. Het kwartet vertelt een verhaal en hakt het in een tiental mootjes, die ook weer een eigen kop en staart hebben. Met The Real Deal verdienen ze ook hier een plekje in de bovenste regionen van de eredivisie. "
  Volkskrant
 • "Percussie uit alle delen van de wereld, gecombineerd met een flinke dosis Hollandse humor en veel aandacht voor het visuele, lieten de kijker happend naar adem in zijn stoel achter. Aan goede timing nog steeds geen gebrek dus, en aan spektakel overigens ook niet. De vaart en souplesse waarmee de mannen bijvoorbeeld over hun Japanse trommels heen razen, laat een griezelige perfectie zien en geeft een mooi contrast met de vele soms ontroerende melodieuze elementen eerder in de voorstelling. "
  Muzieknieuws
aan het zoeken...