Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Paul van Vliet Academie
sluiten

Paul van Vliet Academie

Claire Klinkert en Manco

donderdag 18 maart 2021 - 20:00u

Cabaret Theater
€ 15.00
20:00u
Theater, Cabaret
Schouwburg - Grote zaal

Een gevarieerd programma door fris talent

Tijdens deze bijzondere avond zie je talenten van de Paul van Vliet Academie. Claire Klinkert speelt de voorstelling De tijd van je leven. Het duo Manco werpt een vermakelijke blik op koffie.

Claire Klinkert: De tijd van je leven Claire is afgestudeerd aan de Paul van Vliet Academie voor cabaret en kleinkunst. Met een in het verleden behaald rechtendiploma op zak besloot zij een paar jaar geleden het roer helemaal om te gooien. Ze koos voor het creatieve pad met als resultaat een zeer goed ontvangen afstudeervoorstelling. Diverse onderwerpen passeren de revue. Van maatschappelijke tot persoonlijke issues, afgewisseld met liedjes. Realistisch vormgegeven met een tikje zelfspot, gevoelig en soms confronterend, met typetjes en als rode draad: tijd. Manco (Brian en Maarten): KOFFIE? Het leven is bijna ondenkbaar zonder koffie. Je staat ermee op, je gaat ermee naar je werk en een beetje nachtbraker gaat er zelfs mee naar bed. Maar in het theater is koffie vaak niet meer dan het pauzedrankje. Tot nu!

In hun debuutprogramma KOFFIE? slepen Brian en Maarten het bescheiden bonenbrouwsel het toneel op, met hilarische gevolgen. Een gevarieerd programma van sketches, liedjes, grapjes en mime. Zij halen alles uit de kast om je te vermaken (en om ruimte te maken voor de snelfiltermaling). Manco is een komisch duo, gevormd door Brain Cox en Maarten Mantel. Brian is in 2018 afgestudeerd aan de Paul van Vliet Academie te Scheveningen. Maarten is daar momenteel vierdejaars student.

Samen veilig naar het theater: bekijk onze richtlijnen
aan het zoeken...