Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Patty Brard Geweest
sluiten

Patty Brard

Uit de oude doos

donderdag 30 april 2020 - 20:00u

Show/Theaterconcert Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€ 29.50
20:00u
Theater, Show/Theaterconcert
Schouwburg - Grote zaal

Deze voorstelling is geannuleerd

Een lach en een traan, een goed gesprek en een hoop lol! Op 25 maart 2020 wordt Patty Brard 65 jaar. En Patty zou Patty niet zijn als ze dit feest niet één keer aan de keukentafel, maar liever een stuk of dertig keer in theaters door heel Nederland viert samen met jou.

Haar verjaardag is de perfecte aanleiding om een one woman power show te maken waarin vele hoogtepunten en dieptepunten van de afgelopen 65 jaar verteld worden op komische maar ook ontroerende wijze. Het wordt een aaneenschakeling van verhalen van de Nederlandse Diva over belevenissen die zij nog nooit eerder deelde met het publiek. Liefdes, ingewikkelde familierelaties, geen onderwerp blijft onbesproken in deze show recht uit het hart.

Wat hebben we ons de afgelopen jaren massaal om Patty vermaakt, aan haar geërgerd, met haar mee gevoeld, ons om haar verwonderd en misschien zelfs aan haar opgetrokken. Je kan ervan vinden wat je wil, maar La Brard staat nog volop in het leven en is zelfs nog op televisie te zien. Hoe dat kan? Naar eigen zeggen lacht de oude doos zich overal doorheen.

Het belooft een feestje te worden, zoals we van Patty gewend zijn: vol bubbels, een lach en een traan, een goed gesprek en een hoop lol. Je bent van harte welkom!

Credits
Regie: Ruben van der Meer (bekend van de Lama’s en zijn rollen in o.a. Plan C, Papadag en Alles is Liefde)
Tekst: Wilko Terwijn (schreef recent voor o.a. The Roast en het Correspondents Dinner en heeft zijn eigen schrijverscollectief Badaboom)

Meer informatie:
https://www.facebook.com/pattybrard/
https://www.instagram.com/pattybrard/
https://twitter.com/pipapatty

Inclusief pauzedrankje

aan het zoeken...