Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
De Kleine Cowboy – Het Laagland
sluiten
De Kleine Cowboy – Het Laagland

De Kleine Cowboy – Het Laagland

De Kleine Cowboy (4-104 jaar)

zondag 7 januari 2018 - 14:30u

Jeugd/familie Theater
€11,50
€9,50
14:30u
Theater, Jeugd/familie
Schouwburg - Kleine zaal

Een kleuterwestern voor kleine cowboys en grote bandieten

De makers van BEZOEK VOOR BEER presenteren een wilde western voor kleine cowboys en grote bandieten! Voor iedereen van 4-104 jaar. Welkom tijdens het Fantastisch Familieweekend!

Deze Western van Hollandse bodem gaat over klein zijn in een grote wereld. De Kleine Cowboy neemt je mee op een avontuur vol stoere cowboys en vrolijk zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack, live geluidseffecten en kampvurige liedjes.

Ooit, of eigenlijk heel kort geleden, woonde er een kleine cowboy in Nederland. Boy heet hij. Een doodnormale jongen op een doodnormale boerderij. Met koeien en emmers, trekkers en wilde katten, veel gras en minstens zeven sloten. En één bijzondere koe. De knuffelkoe: Cow.

Maar ineens is Cow weg. Hij is niet in de schuur en niet op het land. Dan klinkt er in verte geloei. Cow rijdt weg op de trekker van de Knecht uit Amerika, een norse vent, gewapend met grote hoed en laarzen met ijzeren punten. Wordt Cow ontvoerd? Loopt hij weg? Zit hij vastgeplakt op de trekker? Er zit niks anders op: Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat erachteraan, naar Amerika.

Zo begint het avontuur van Boy en Cow. Grasland verandert in woestijnzand. Auto’s verdwijnen, postkoetsen verschijnen en hier en daar galoppeert een bankovervaller voorbij. Boy komt in het Wildste Westen de meest vreemde figuren tegen in deze spannende achtervolging van een knuffelkoe.

Credits
Regie & concept: Lennart Monaster
Spel: Gijs Nollen en Folmer Overdiep

Een Laagland Familieticket (5 personen) kost € 37,50. Dit is alleen telefonisch te bestellen bij de Uitbalie of af te halen bij de Uitbalie.

Organisatie: Het Laagland

aan het zoeken...
Geef uw mening
Logo

Geef ons uw mening over deze pagina.