Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
De Kleine Cowboy – Het Laagland Geweest
sluiten
De Kleine Cowboy – Het Laagland

De Kleine Cowboy – Het Laagland

De Kleine Cowboy (4-104 jaar)

zondag 7 januari 2018 - 14:30u

Familie/Jeugd Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€11,50
€9,50
14:30u
Theater, Familie/Jeugd
Schouwburg - Kleine zaal

Een kleuterwestern in het Fantastisch Familieweekend

De makers van BEZOEK VOOR BEER presenteren een wilde western van Hollandse bodem voor kleine cowboys en grote bandieten van 4-104 jaar!

Het Laagland organiseert in het Fantastisch Familieweekend op 6 en 7 januari rondom de voorstellingen DE KLEINE COWBOY en JORIS & DE DRAKENTEMMERS toffe gratis theaterworkshops. Hieronder vind je het fantastische programma op 7 januari.

13.45 uur:
Theaterworkshop “Het Wilde Westen” door een cowboyspecialist (theatermaker Mayke Roels). Hiervoor dien je de kinderen aan te melden op het moment dat je online je tickets bestelt. Maximaal 25 kinderen kunnen deelnemen. Deelname is gratis.

14.30 uur:
DE KLEINE COWBOY, een wilde western voor alle cowboys en bandieten van 4 tot 104 jaar. Gevolgd door een meet & greet en fotomoment met de acteurs op het podium.
Aansluitend:
Muzikale workshop met twee acteurs. Aanmelden voor deze workshop is niet nodig. Deelname is gratis.

Over DE KLEINE COWBOY
Deze Western van Hollandse bodem gaat over klein zijn in een grote wereld. De Kleine Cowboy neemt je mee op een avontuur vol stoere cowboys en zingende cactussen, compleet met zanderige soundtrack en live geluidseffecten.
Ooit, of eigenlijk heel kort geleden, woonde er een doodnormale jongen op een doodnormale boerderij. Met koeien en emmers, trekkers en wilde katten, veel gras en minstens zeven sloten. Zijn naam is Boy. En Boy heeft één bijzondere koe. De knuffelkoe: Cow.

Maar ineens is Cow weg. Hij is niet in de schuur en niet op het land. Dan klinkt er in verte geloei. Wordt Cow ontvoerd? Loopt hij weg? Er zit niks anders op: Boy trekt zijn stoutste laarzen aan en gaat erachteraan.
Zo begint het avontuur van Boy en Cow. Grasland verandert in woestijnzand. Auto’s verdwijnen, postkoetsen verschijnen en hier en daar galoppeert een bankovervaller voorbij. Boy komt in het Wildste Westen terecht en ontmoet daar de meest vreemde figuren…

Familievoorstellingen van Het Laagland staan erom bekend dat ze zowel ouders als grote broers en zussen aanspreken. De enige voorwaarde is dat je minimaal 4 bent of ooit 4 bent geweest.

Credits
Regie & concept: Lennart Monaster
Spel: Gijs Nollen en Folmer Overdiep

Een Laagland Familieticket (5 personen) kost € 37,50. Dit familieticket kan online besteld worden, telefonisch bij de Uitbalie of af te halen bij de Uitbalie.

aan het zoeken...