Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
Org.: Harmonie Concordia Obbicht
sluiten
Org.: Harmonie Concordia Obbicht

Org.: Harmonie Concordia Obbicht

Crossing Borders

zaterdag 5 oktober 2019 - 20:00u

Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

20:00u
Schouwburg - Grote zaal

Galaconcert door 125-jarige Harmonie Concordia Obbicht

In het jaar dat deze vereniging 125 jaar bestaat kan het natuurlijk niet uitblijven dat de jubilaris ook zelf in muzikale zin extra van zich laat horen.
Het harmonieorkest onder leiding van Alex Schillings en het slagwerkensemble onder leiding van Etienne Houben verzorgen een spetterend galaconcert.

Crossing Borders

Crossing Borders, grenzen overschrijdend, is een uitdrukking die Concordia Obbicht al 125 jaar op het lijf geschreven is. In haar rijke historie heeft Concordia het nooit geschuwd om de muzikale grenzen telkenmale op te zoeken en het ook aangedurfd daar regelmatig overheen te stappen en heeft daarmee menig succes behaald! Ook het huidige Concordia is nog altijd een zeer vooruitstrevende vereniging die continu op zoek is naar vernieuwing en muzikale uitdaging.
In het galaconcert Crossing Borders zullen het slagwerkensemble en het harmonieorkest je in een avondvullend programma laten horen en zien hoe een dorpsvereniging in 125 jaar is uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de blaas- en slagwerkmuziek.  Met een uitgekiende programmakeuze waarin klassiek en hedendaags repertoire naadloos in elkaar overgaan zullen zij je oren en ogen van begin tot einde strelen. Muzikale gasten bij dit bijzondere galaconcert zijn Fenna Ograjensek en Erik Moonen. Als zangsolisten zullen zij optreden, afzonderlijk en als duo, met zowel het slagwerkensemble alsook het harmonieorkest.

Kaarten voor dit bijzondere galaconcert zijn verkrijgbaar voor € 15,- per stuk via de leden van Concordia Obbicht of via de website www.concordiaobbicht.nl

 

aan het zoeken...