Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Org.: Dance Studio FAME
sluiten
Org.: Dance Studio FAME

Org.: Dance Studio FAME

FAME naar het Circus

zaterdag 10 november 2018 - 15:00u

Dans/Ballet Theater

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

15:00u
Theater, Dans/Ballet
Benedenzaal ongeplaceerd

Verrassend, kleurrijk en energiek

25 jaar geleden ontstond de dansstudio vanuit een passie, uit een droom een hartenwens. Vandaag de dag staat FAME voor een bruisende balletschool in Zuid- Limburg. Wordt het een voorstelling down memory lane? Nee, alle dansers van Dance Studio FAME uit Spaubeek tonen vandaag na maanden hard werken de balletvoorstelling: FAME naar het Circus. Een verrassende, kleurrijke en energieke show voor jong en oud.

Programma

Dance Studio FAME viert haar 25-jarig bestaan met een speciale voorstelling in Schouwburg De Domijnen.
Alle groepen van de balletstudio tonen vandaag hun danschoreografieën. En alle dansen staan natuurlijk in het teken van Circus.

Meer informatie en kaarten

Uitsluitend via: info@dancestudiofame.com. Gebruik je de bestelknop rechts op de pagina dan opent automatisch je mailprogramma.

Over Dance Studio FAME

2018 is voor Dance Studio FAME een bijzonder jaar. Op 1 september 1993 vond namelijk de eerste balletles van FAME plaats, dit betekent dat deze balletstudio dit jaar 25 jaar bestaat. Naast het 25-jarig jubileum is het dit jaar in september op de kop af 10 jaar geleden dat de studio onder leiding is gekomen van Vanessa Matern. Inmiddels is FAME uitgegroeid tot een grote naam binnen de regionale balletscholen. Zij laten dit jubileum niet opgemerkt voorbijgaan en vieren dit met deze grote voorstelling FAME naar het Circus

Dance Studio FAME _FAME NAAR HET CIRCUS POSTER jpeg zonder tekst

aan het zoeken...