Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Opvliegers 3: New York, New York Geweest
sluiten
Opvliegers 3: New York, New York

Opvliegers 3: New York, New York

Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie

vrijdag 5 januari 2018 - 20:00u

Toneel/Komedie Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

€25,00
20:00u
Theater, Toneel/Komedie
Schouwburg - Grote zaal

Wake Up In The City That Never Sleeps met dé vriendinnencomedy van dit seizoen!

OPVLIEGERS komt terug! Een nieuwe bestemming, een nieuw verhaal, nieuwe muziek en… nieuwe gezichten! Schnabbelzangeres Lydia is in Nederland wel heel vervelend in het nieuws gekomen: op het internet verscheen een nogal gênant filmpje van de stomdronken diva waarop ze nogal schokkende dingen zegt. Kortom, Lydia moet weg uit Nederland. Niet over een maand, niet over een week… Nu.

Maar ja, haar gebruikelijke reisvriendinnen kunnen hun agenda niet op stel en sprong leegmaken om met haar mee te gaan. Dus vertrekt Lydia alleen. Op Schiphol koopt ze het eerste ticket dat ze in handen kan krijgen. Start spreading the news. She’s leaving today. Een ticket naar New York!

In het vliegtuig ontmoet ze Moniek. Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen (zelfs nog wel wat meer) en toevallig hetzelfde hotel. Eenmaal in het hotel ontmoeten de dames twee vriendinnen die er samen even uit zijn: middelbare leeftijdsblogger Joke en Shirley, een kersverse weduwe die na de dood van haar man met een enorme berg geld is achtergebleven, maar ook met twee onhandelbare stiefkinderen.

De vier dames van ‘een zekere leeftijd’ storten zich op The Big Apple. Hoe lang houdt Lydia het nog vol om de overgang simpelweg te ontkennen terwijl die zo onderhand in alle hevigheid begint los te barsten? Shirley shopt zich helemaal de bulten. Moniek is verliefd, heel erg verliefd. Maar wat is er met haar liefde aan de hand? En Joke doet er alles aan om haar grote idool Barry Manilow voor haar blog-camera te krijgen. De Opvliegers dompelen zich onder in de stad van de wolkenkrabbers.  Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs: here they come!

 

aan het zoeken...