Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Open Podium Geweest
sluiten
Open Podium

Open Podium

zondag 23 september 2018 - 19:00u

Verenigingen/Amateurs Theater
Geweest

De datum voor deze voorstelling is verstreken. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

GRATIS
19:00u
Theater, Verenigingen/Amateurs
Schouwburg - Grote zaal

Pak jouw plek op het podium

Deze 20e editie van het Open Podium wordt opgedragen aan de in juli overleden Sittardse tekstdichter Maarten van den Hoogen. Maarten heeft afgelopen jaren in diverse edities van Open Podium op het podium gestaan. In de mei-editie van Open Podium en tijdens de Week van de AmateurKunst zou hij ook optredens verzorgen. Vanwege ziekte moest hij afzeggen. Eind mei bleek dat Maarten ongeneeslijk ziek was. Op 15 juli is Maarten overleden. Kort voor zijn overlijden heeft hij met steun van de Sittardse dichter Chris Lagerwaard nog een droom kunnen verwezenlijken en zijn eigen tekstbundel uitgebracht: Geen titel nodig. Chris Lagerwaard zal tijdens deze editie naast eigen teksten ook teksten uit de bundel van Maarten voordragen

Programma Open Podium
Naast Chris Lagerwaard treden de Sittardse singer/songwriters Aukje Hermanns en Ferdie den Boer op. Uit Geleen komt singer/songwriter Arjanne Beukers, zij won dit jaar de Limburgse finale van Kunstbende in de categorie muziek. Er is dans van de Divine Dancestudio Sittard en de uit Breda afkomstige woordkunstenaar Krist den Dekker treedt op.

Wil je ook die plek op het (Open) Podium?
Meld je dan aan via coen.aarts@dedomijnen.nl. Heb je iets langere voorbereidingstijd nodig of wil je een speciale voorstelling ontwikkelen, dan kun je je ook al opgeven voor één van de aankomende Open Podia. Komende data zijn: zondag 28 oktober, zondag 18 november 2018, zondag 10 maart 2019, zondag 14 april 2019 en zondag 19 mei 2019.

Zie je jezelf (nog) niet op het podium staan?
Dan is er voor jou een mooie rol weggelegd als publiek. Misschien zie je wel als eerste de volgende grote theatersensatie op de planken staan. Wees erbij als de nieuwste theaterster opschudding veroorzaakt. Maak kennis met de grote talenten uit de regio en laat je omver blazen.

aan het zoeken...