Home
Menu Sluit Zoeken MijnDomijn
  • MijnDomijn:
  • Tickets
  • Poppodium
  • Bibliotheek
  • Educatie
  • Amateurkunst
Winkelwagen Contact
sluit menu
Open Podium
sluiten
Open Podium

Open Podium

zondag 10 maart 2019 - 19:00u

Verenigingen/Amateurs Theater
GRATIS
19:00u
Theater, Verenigingen/Amateurs
Schouwburg - Kleine zaal

Pak die plek op het podium

Ben jij een singer-songwriter, danser, goochelaar, rapper, toneelspeler, cabaretier, presentator, poetry slammer of entertainer? Heb je een beetje of juist helemaal geen ervaring met optreden? Wil je weten hoe het voelt om op een echt podium te staan? Waag dan die sprong in het diepe en test jouw act voor het publiek. Geef je nu op voor het Open Podium bij De Domijnen en de theatervloer van de Kleine Zaal van Schouwburg De Domijnen is 10 minuten helemaal van jou. Je kunt solo optreden, maar ook met een groep of met jouw vereniging. Uiteraard mogen familie en vrienden mee om je aan te moedigen en toe te juichen.

Wil je die plek op het podium?
Meld je dan aan via coen.aarts@dedomijnen.nl. Heb je iets langere voorbereidingstijd nodig of wil je een speciale voorstelling ontwikkelen, dan kun je je ook al opgeven voor één van de aankomende Open Podia. Komende data zijn: zondag 14 april 2019 en zondag 19 mei 2019.

Zie je jezelf (nog) niet op het podium staan?
Dan is er voor jou een mooie rol weggelegd als publiek. Misschien zie je wel als eerste de volgende grote theatersensatie op de planken staan. Wees erbij als de nieuwste theaterster opschudding veroorzaakt. Maak kennis met de grote talenten uit de regio en laat je omver blazen.

aan het zoeken...